George Russel, antrenmanlarda aractan her şeyi almasına rağmen cok geride kaldıklarını soyledi. George Russel, ilk antrenman seansında 1:34.188 yapıp 19. olurken, Robert Kubica 1:34.253 yaptı. İkinci seansta George Russell 1:31.904'le 3.058 saniye geride bir kez daha 19. olurken, Kubica 1:32.932 ile 4.086 saniye geride 20. oldu. Gunu yorumlayan Russell, "Beklediğimiz yerde olduğumuzu soyleyebilirim, belki biraz daha yakınız. Bahreyn genel anlamda takıma diğer pistlerde oranla daha iyi uyuyor. Bu beklediğimiz bir şeydi." "Robert'a kıyasla evet, biraz daha iyi şekilde faydalandım. Turumu bitirdiğimde aractan her şeyi cıkardığımı hissettim. Dediğim gibi, kişisel acıdan kendimi iyi ve guvende hissediyorum.Sahip olduğumuz paketten en iyisini aldığımı duşunuyorum. Ama elbette hep daha fazlasını istersiniz." "Parca eksikliğimiz yuzunden kerbler biraz zor ama genelde tam gaz gittim ve yarın da oyle yapacağım. Kaza ya da herhangi bir şeyle ilgili plan yapan bir surucu değilim. Her zaman olduğu gibi işimi yapacağım. Ne olursa olsun beni etkilemesine izin vermeyeceğim." "Şahsen bugunun zor olduğunu duşunuyorum, ozellikle birinci seansta herkes mucadele etti. İkinci seans daha guzeldi fakat tur zamanı acısından yine cok gerideydik. Yapacak cok fazla işimiz var." "Her şeye rağmen bir şeyler oğreniyoruz. Boyle bir pozisyondayken, gucumuzu her şeyi optimize etmek icin kullanmamız gerekiyor. Bu sayede rekabetci olduğumuz zaman saldırmaya hazır olacağız ve aptalca hatalardan uzak duracağız. Adeta antrenman olarak kullanmamız gerekiyor." Robert Kubica, George Russell'a kıyasla farklı bir aracla yarıştığını soylemişti. Polonyalı surucunun bu sozlerini yorumlayan Russell, "Garajın benim tarafına bakarsam, işlerin gidişatından memnunum. Cuma [ikimizde] gunu kendi programımıza odaklandık. Avustralya'ya bakarsak, ona kıyasla durumu daha iyi hale getirmeyi başardığımızı biliyoruz, video kliplerde aracımın suruşu onun aracına kıyasla daha iyi gorunuyordu. Şu anda biraz tempodan uzak ve onun bu kadar uzakta olmadığını biliyorum. Onun icin bir şeylerin yanlış gittiğinden şupheleniyorum. Yine de bunu bulsalar bile tempodan cok uzaktayız." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Russell: Aractan Her Şeyi Cıkardım