Romain Grosjean, kendisine yapılan eleştirilerin kendisini olumsuz etkilemediğini ve hayalinin bir gun şampiyon olmak olduğunu dile getirdi. Romain Grosjean, ozellikle Lotus doneminde iyi bir performans gostermesine rağmen kariyeri boyunca başarılarından cok karıştığı kazalar ve olaylarla gundeme geldi. Gecen yılın ilk yarısında ceşitli olaylara karışan ve bir noktada men cezasına yaklaşan Grosjean, bu yılın ilk iki yarışında yine şanssızdı. Fransız surucu, eleştirilerin kendisini daha guclu yaptığını soylerken, hayalinin F1 şampiyonluğu olmaya devam ettiğini soyledi. "Eğer beni eleştirilerse bu cok daha iyi bir şey! Elbette herkes gibi bence de ilginc değil. Hayatta bu hep var. Kimileri beni seviyor, kimileri ise sevmiyor." "Ben kendi yoluma doğru gidiyorum, taraftarlarım olmasından mutluyum. Bazılarıyla tanışacak kadar şanslıydım. Cok fazla yarışa geldiler ve beni ziyaret ettiler. Onlarla iletişim kuruyorum, onların desteği her zaman icimi ısıtıyor." "Zor anlarım hep oldu. Fakat evde, cocuklarım ve eşim bana her zaman zor anlarda yardım etti. Kazansam da kaybetsem de onemi yok, ailem icin bir kahramanım." "Birkac hafta sonra 33 yaşına gireceğim. Kendime karşı 'kendim gibi gibi 39 ya da 40 yaşına kadar iyi bir performans gosterebileceğimi soyluyorum. Emeklilik zamanım geldiğinde bir şampiyon olup olmayacağımı bilmiyorum. Elbette şampiyonluğu kazanmak istiyorum ve bu benim cocukluk hayalim. Ama hedefime ulaşıp ulaşmamak benim elimde değil." Grosjean'ın Haas'la olan anlaşması sezon sonunda bitiyor. GUNLUK GAZETELER