Bugun Ferrari ile ilk defa Formula 1 aracı kullanan Mick Schumacher, testlerin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Ozellikle ilk turların ardından duyguların nasıldı? Evet, duygular... İyi olduğunu soyleyebilirim. Gercekten ilk turlardan itibaren kendimi evimde hissettim. İlk turlar gercekten guzeldi ve acıkcası ekibin arac uzerinde calışması, benimle calışması cok iyiydi. Cok rahat hissettim. Sebastian ile Şampiyonlar Yarışı'nda birlikte calışmıştınız. Burada da yardımcı oldu mu? O, cok yardımcı oldu. Onunla her şeyi konuştuk. Ondan alabileceğim her şey benim icin iyi. Onları kullanmaya calışacağım. Bende işe yarayanları kullanmaya devam edeceğim. Yaramazlarsa, farklı şeyler deneyeceğim. O, gercekten yardımcı oldu. Alonso, F1'e girmek icin onunuze cıkan ilk fırsatı değerlendirmeniz gerektiğini soyluyor. 2020 icin bu konuda acelen var mı? Henuz F2'deki ilk yılımdayım. İşlerin nasıl ilerlediğine bakacağız. F1'e tam bir yarış pilotu olarak, mumkun olduğu kadar iyi hazırlanmış bir şekilde gelmek istiyorum. Zamanla bunun gelecek sene olup olmayacağını goreceğiz. Bir sonraki sene olacaksa, o zaman oyle olacak. Adım adım ilerliyorum. Garajdan ilk cıktığın anki hislerin nasıldı? Şaşırtıcıydı. Garajdan ilk kez cıkarken, gaza ilk bastığımda, 'Bu şeyin ciddi gucu var' diye duşundum. İyi hissediyordum. Arac virajlarda, cekişte, kısacası her yerde daha fazla hız potansiyeline sahip. Bunu tarif etmek cok zor. Cok daha fazlasının geleceğine eminim. Her fren noktasında, daha gec fren yapabiliyorsunuz. Arac yine de durmayı başarıyor. Gercekten cılgıncaydı. Yağmura rağmen 56 tur attın. Programınız nasıldı? Yarış simulasyonu ve sıralama simulasyonu şeklinde miydi? Aslında yağmur nedeniyle biraz şanssızdık ancak durust olmalıyım ki bunlar oyunun bir parcası. Yine de iyi tur atabildik. Acıkcası bilgi topladık ve oğrenmeye devam ettik. Bu acıdan arac icerisinde oldukca iyi hissettim. Ana hedefleriniz neydi? Ne kadar oğrendin? F1 icin gelirken hedefim oncelikle keyif almaktı. Bugun fazlasıyla bunu yaptık. Siz de goruyorsunuz ki cok fazla guluyorum. Bu, gercekten keyif aldığımı gosteriyor. Tam gaz gittiğim turlar gercekten harikaydı. Aracı tamamen hissettim. O turlar harikaydı. Bu kadar ilgi karşısında zorlanıyor musun yoksa keyif mi alıyorsun? Aslında coğu zaman aracın icerisindeydim. Buyuk olcude işime odaklanarak elimden gelenin en iyisini yapmaya, yapmam gereken işi yapmaya odaklandım. Gercek manada ona odaklandım ve surduğum her andan keyif almaya calıştım. Bu acıdan takımla calışmaktan keyif aldım. F2 pilotları, F1 aracıyla test yaptıklarında F2 icin cok şey oğrendiklerini soyluyorlar. Senin icin de aynısı gecerli oldu mu? Kesinlikle. Yani, F1 cok karmaşık. Aracı oğrenmek icin cok fazla yol var. Ekiple konuşmak ve onlardan bilgi almak gercekten yardımcı oldu. F2'de kullanabileceğim cok şey oğrendim. Tabii ki her bir detayı kullanacağım. Daha fazla suruş yapacaksın. Yarın Alfa ile yapacağın testten beklentilerin neler? Cok fazla şey. Tabii ki yine piste cıkmak icin sabırsızlanıyorum. Bu acıdan bugun geliştirmek istediğim noktaları geliştirmeye calışmak icin sabırsızlanıyorum. Bugun istediğim kadar tur atamadım. Yarın daha fazla suruş yaparak deneyimi ilerletmeye calışacağım. İlk duyguları geride bırakmanın ardından, işe odaklanman kolay oldu mu? Kolay oldu. Evet, piste her cıktığımda yeni bir şeyler oğrendim. Aracı surme, aracı hissetme, aractaki hisler gibi konularda yeni şeyler oğrendim. Bunu gercekten iyi başardığımızı duşunuyorum. Aracı bana doğru şekilde anlatan ekip sayesinde, ihtiyacım olan bilgileri doğru bir şekilde edinebildim. Takım icerisindeki uyum gercekten iyiydi ve iyi bir şekilde oğrenebildim. F1 aracı surmek, sırf keyif icin mi yoksa makineye saygı var mı? Ben her zaman saygı olması gerektiğini soylerim. Saygıyı kaybederseniz, tehlikeye girersiniz. Acıkcası araca cok buyuk saygım var. 1000 beygirden daha fazla guce sahip. Virajlarda cok hızlı. Bu acıdan tabii ki araca saygı gostermeniz lazım. Sonunda C5 lastikleri kullandın. İyi tur zamanı kaydedebilmek icin hediye miydi? Max'in seni yenmesinden mutsuz oldun mu? Acıkcası Max cok deneyimli. Bu acıdan onunla kıyaslama yaparsak mutlu olabiliriz. Kendi işimizi yaptık ve gunun sonunda arac icerisindeki hislerim karşısında mutluyum. Cok iyi bir gun olduğunu duşunuyorum. F2 hafta sonu boyunca F1 testini duşunmemek mumkun muydu? Acıkcası zor değildi. Benim icin ikisini ayırmak cok kolaydı. En başından itibaren F2'ye odaklandım. F2 bittikten sonra, F1'i duşunmeye başladım. Bunu gercekten iyi yonettim. Olumlu bir hafta sonu ve hafta oldu. Medyanın ilgisini engellemek icin ne yapıyorsun? Oldukca kolay. Kaskımı takıp vizoru kapattığımda, tamamen yarışmaya odaklanıyorum. Bugune donup baktığında, en dikkat cekici şey neydi? Frenler olduğunu soyleyebilirim. Sınırları bulmak gercekten zordu. Her virajda sınır daha ileriye gidiyor. 1. viraj tabelasına 50 metre kala dahi durabileceğimi hissediyordum. Ancak acıkcası bu mumkun değildi. Surekli olarak daha ileride fren yapmaya calıştım ve bunu yaptım. Bu yuzden daha fazlasının olduğunu soyluyorum.