Bahreyn testlerinin ikinci ve son gununun sabah bolumunun lideri olurken, Dan Ticktum ilk kez 2019 Red Bull aracını kullandı. Altı surucunun 50 turdan fazla suruş yaptığı sabah bolumunu, 1:29.319’luk tur derecesiyle Ferrari’den Sebastian Vettel ilk sırada tamamladı. Alman surucu 47 tur atmayı başardı. Racing Point surucusu Lance Stroll 0.730 saniye geride ikinci sırada yer alırken, bugun Mercedes koltuğuna gecen Williams surucusu George Russell 1.054 saniye geride ucuncu sırada yer aldı. Gecen senenin Avrupa Formula 3 şampiyonluk adayları Mick Schumacher ve Dan Ticktum da pistteydi. Bu sene Super Formula’da yarışacak olan ve Red Bull ile Bahreyn testine katılan Ticktum, 64 tur atmayı başardı ve 2.128 saniye geride yedinci sırada yer aldı. Bugun Alfa Romeo koltuğuna gecen Schumacher ise şu ana kadar 31 tur atabildi ve bolumu 2.977 saniye geride dokuzuncu bitirdi. Piste cıkan diğer caylak isimler Haas’ta Pietro Fittipaldi, Renault’da Jack Aitken ve Williams’ta Nicholas Latifi’ydi. Bu ucluden Fittipaldi 1.890 saniye geride beşinci sırada yer aldı. Aitken ve Latifi zaman tablosunun son iki sırasında yer alırken, sırasıyla 53 ve 48 tur attılar. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Bahreyn Testi 2. Gun: Sabah Bolumunun Lideri Vettel