Virgin Racing, Timo Glock'un ardından gelecek sezon yarışacak ikinci pilotun Lucas di Grassi olduğunu acıkladı. Kendisini "en kotu sır tutan takım" olarak adlandıran Virgin Racing, bugun Londra'daki Notting Hill'de yeni surucu kadrosunu ve logosunu tanıttı. Renault'daki test pilotluğu goreviyle F1 tecrubesi olan di Grassi, boylece GP2 serisinde gecirdiği dort sezonun ardından 2010'da Formula 1'de mucadele edecek. Di Grassi yaptığı konuşmada, "Burada olmak harika bir duygu. GP2 yılları ve test pilotu olarak gecen iki sezonun ardından ruyam gercek oldu. Bu takımda kendime guveniyor ve kendimi hazır hissediyorum" dedi. Di Grassi ayrıca, "Politika yapmak veya etrafı dağıtmak icin değil yarışmak icin buradayım, yarışmak icin buradayız" ifadelerini kullandı. Takımın sportif direktoru John Booth ise, Virgin Racing'in surucu kadrosunun memnuniyet verici olduğunu soyleyerek, "Pilotlarla 20 yıllık calışma tecrubesine sahibim. Harika pilotlarla calışma ayrıcalığına sahip oldum. Umarım bu tecrube iyi pilotları secmemde bana yardımcı olmuştur" dedi. TurkiyeF1.com