Wirth: 'Glock Virgin icin buyuk bir değer'
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Wirth: 'Glock Virgin icin buyuk bir değer'
-
17-10-2019, 16:39:39Virgin Racing Teknik Direktoru Nick Wirth, Timo Glock'un takıma olan inancının, takımın potansiyelini en gercekci olarak ortaya koyduğunu soyledi. Tecrubeli bir pilot tercihinin, kendisi icin her zaman oncelikli olduğunu kaydeden Wirth, şirketinin LMP araclarını tasarladığı Acura projesinde, David Brabham'ın katkılarını yakından gorduğunu vurguladı. "Timo'yla imza attığımız gun neredeyse goz yaşlarına boğulacaktım. Buna inanamıyordum" diyen Wirth, iki yıllık suruş tecrubesi olan, GP2 şampiyonu, cok genc ve yetenekli bir pilotun kendilerini temsil edecek olmasından dolayı "sanki bulutların ustundeydim" ifadesini kullandı. Virgin Racing, eski Renault test pilotu ve GP2 serisinin onde gelen isimlerden Lucas di Grassi ile de imza atmıştı. Wirth, di Grassi ile yarışacak olmaktan da cok mutlu olduğunu kaydetti. Wirth, "Renault'dan bize katılan cok sayıda muhendis var. Lucas iki yıldır orada test pilotu olarak bulundu. Lucas'ın test yeteneği, feedback ve kabiliyetleri konusunda heyecanlıyız" dedi. TurkiyeF1.com __________________