Mercedes GP, unvanını korumak icin cıkacğaı 2010 sezonunu ilk 3 sırada tamamlamayı hedefliyor. Honda'dan devralınmasından sonra carpıcı bir şekilde iki şampiyonluğu elde eden takımın sportif sorumlusu Nick Fry, gelecek icin gercekci duşunuyor. 2009 sezonu başında ard arda alınan galibiyetler ile arayı acmalarına rağmen BrawnGP, sezonun ikinci yarısında duşuşe gecmiş de şampiyonadaki yerini korumakta gucluk cekmişti. Arac gelişiminde geri kalan eski BrawnGP, yeni Mercedes GP yoneticisi Fry, aşırı iyimser hedeflerden kacınıyor. Fry: "2010 icin takımlar şampiyonasında ilk 3'u hedeflememiz gerektiğini duşunuyorum. Şuphesiz yarışlar kazanmamız gerekecek. Bunun otesine gecmek cok zor, cunku bu donemde, rakiplerimizin neler yapacağını bilmyioruz" "Ferrari'nin cok guclu olacağını duşunuyorum, bana gore McLaren de cok guclu olacaktır. Belki Red Bull ile tekrar Vettel de oyle. Bu yuzden araclarını hangi alanlarda geliştirdiklerini gorebilene kadar nerede olduğumuzu tam olarak bilmeyeceğiz. Ama eğer ilk 3'te olmazsak fazlasıyla hayal kırıklığı yaşayacağımızı duşunuyoruım." TRF1.NET