Nico Rosberg, ilk iki yarışın ardından Lando Norris'in cok yetenekli olduğunu duşunuyor. Lando Norris sezonun ilk sıralama turlarında son bolume kalmayı başarıp dikkatleri uzerine cerken, Bahreyn'de aynı performansı korudu ve yine son bolume kaldı. Yarışta fırsatları iyi değerlendirerek altıncı olan genc surucunun performansı 2016 dunya şampiyonu Nico Rosberg'den ovgu aldı. "Lando Norris geleceğin bir yıldızı gibi gorunuyor. Bahreyn'de iyi bir performans gosterdi. Başlangıctan sonra orta grupta pozisyonlar kazandı ve altıncı oldu." "Aracı goz onune alındığında mukemmel bir sonuc. Bundan daha iyi olamazdı, mukemmel bir iş yaptı." Rosberg, Renault'nun yarıştaki stratejisini eleştirdi. "Renault ozellikle stratejide her şeyi yanlış yaptı. Daniel Ricciardo tek pit stopla nasıl devam edebilirdi? Herhangi bir veriye sahip olmayan normal bir taraftar bile bunu gorebilirdi. Yarışı tek pit stopla surdurmeye calışma fikrine anlam veremiyorum." "Sonrasında her iki surucu de aynı turda yarış dışı kaldı. Her iki arac da farklı sebeplerden oturu kaldı. Ama tam olarak aynı yerde. Takımın yapması gereken şeyler var." Williams'ın durumu zor, Kubica hızlanıyor Nico Rosberg eski takımı Williams'ın icerisinde bulunduğu durumu "zor" olarak yorumlarken, Robert Kubica'nın Bahreyn'de daha iyi olduğunu ve giderek hızlandığını soyledi. "Williams'ı bu pozisyonda gormek uzucu. Bu efsanevi bir takım, eskiden orada yarışıyordum, iyi sonuclar almalarını ve orta grupta mucadele etmelerini istiyorum. Ama cok fazla sorunları var." "Finansal olarak da takım cok riskli bir durumda. Onlar icin en iyisini diliyorum. Umarım bu durumdan cıkabilecekleri bir yol bulurlar. Şimdi Patrick Head geri dondu ve bence tecrubesi takıma yardım edecek." "Bana gore Robert Kubica'nın performansı Bahreyn'de iyiydi. Sıralama turlarında George'la aynı hızdaydı. Yavaş yavaş hızlanmaya başlıyor. Uyum sağlaması icin zamana ihtiyacı var. Fakat hedefini hızlıca yakalayacak. Gelişmeyi surduruyor." GUNLUK GAZETELER