Charles Leclerc'in Bahreyn'deki guclu performansı Red Bull takım patronu ve Mercedes pilotu Lewis Hamilton'ı şaşırtmışa benziyor. Charles Leclerc, Bahreyn'de oldukca guclu bir performans ortaya koydu ve uc antrenman seansının ikisinde ilk sırada yer alırken, sıralama turlarında pole pozisyonunu aldı ve yarışın buyuk kısmını lider goturdu. Motor sorunuyla ucunculuğe duşunceye kadar iyi bir performans gosteren Leclerc'in guclu performansı F1 dunyasını şaşırttı. Red Bull takım patronu Christian Horner, Leclerc'in performansını "etkileyici" olarak yorumladı. "Charles, Bahreyn'de super bir iş yaptı. Hafta sonu boyunca baskın olan surucuydu. Hak ettiği sonucu alamaması buyuk şanssızlık." "İlk zaferi icin cok uzun sure beklemeyeceğimize eminim. Bu hafta sonu gercekten etkileyici bir performans gosterdi." Lewis Hamilton ise Leclerc'in hatasız bir suruş cıkardığını ve ona karşı henuz farklı bir yaklaşım sergilemediğini soyledi. "Cok az deneyimi olan, yeni bir surucuyle karşılaştığınızda her zaman daha dikkatli davranırsınız. Cunku nasıl davrandıkları hakkında bilginiz olmaz, tutarlı olup olmadıklarımın bilmiyorsunuz. Super agresif mi? Yoksa daha mı rahat? Ya da hatalara eğilimli mi? Bu tarz şeylerden bahsediyorum." "Pistte onu değerlendirebilecek vaktim hic olmadı. Gorduğum kadarıyla oldukca adil ve aynı zamanda cok dengeli bir surucuye benziyor." "Ancak sezon boyunca neler olacağını gormek lazım. Bu hafta sonu hatasızdı. Şu anda ona Sebastian'a yaklaştığım gibi yaklaşıyorum. Elbette her surucu farklı. Şu ana kadar tekerlek tekerleğe savaşamadım." "Ama bir noktada bu olacak ve o zaman bunu keşfedeceğime eminim. Umarım sezon boyunca bazı tekerlek tekerleğe savaşlar veririz." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc'in Performansı Horner ve Hamilton'ı Etkiledi