Lando Norris, Formula 1'deki ilk puanlarının ardından cılgınca bir kutlama yapmadığını ve alkol almadığını soylerken, sezon boyunca bunu surdureceğini dile getirdi. Lando Norris, Avustralya'nın ardından Bahreyn'de de iyi bir performans gosterdi ve sıralama turlarında ust uste ikinci kez son bolume kaldı. Yarışta guclu bir suruşle altıncı olan McLaren surucusu, boylelikle kariyerinin ilk puanlarını henuz ikinci yarışında almış oldu. Gosterdiği bu guclu performans McLaren tarafından memnuniyetle karşılanırken, yarıştan sonra genc surucu oldukca mutluydu. Ancak Auto Motor und Sport'a konuan Norris, bu performansını "alkol ile" kutlamadığını soyledi. Genc surucu aynı şeyi sezon boyunca yapmaya devam edeceğini de dile getirdi. "Elbette birkac şey ictim ama alkol almadım. Bu yıl bundan uzak kalmak istiyorum. Cunku bu yıl Formula 1'de yarışma şansı yakaladım ve bunu kullanmak zorundayım." "Aptalca bir şey yapmak istemiyorum. Bunu yaparsam kendime zarar vereceğim." "Bu yuzden kariyerimi riske edecek şeylerden kacınacağım." "Şimdiye kadar her şey beklenenden daha iyi gidiyor. Umarım boyle devam eder." GUNLUK GAZETELER