Carlos Sainz, Lando Norris ve Gil de Ferran, Cin GP oncesinde olumlu konuştular. McLaren sezona guclu bir başlangıc yaptı ve hem Avustralya hem de Bahreyn sıralama turlarında ilk ona girmeyi başardı. Takım ilk puanlarını Bahreyn'de Lando Norris'in altıncılığıyla alırken, Carlos Sainz iki yarışta da finiş goremedi ve buna rağmen Cin'e olumlu gidiyor. "Cin icin yeniden şarj oldum ve yeniden savaşmaya hazırım. Bahreyn'deki hızımız hem sıralama turlarında hem de yarışın başlangıcında gucluydu. Maalesef darbe aldım ve sonrasında vites kutusu yuzunden yarışı bırakmak zorundaydım." "Yine de Şanghay pistinin farklı duzeninin MCL34'un performansı hakkında daha iyi bir fikir vereceği Cin'e pozitif gitmeyi tercih ediyorum." Diğer tarafta Lando Norris, Formula 1 kariyerinin ilk puanlarını altıncı olup aldığı Bahreyn'in ardından Cin'e olumlu gidiyor. "Farklı bir yarış ve yine yeni bir pist! Şanghay pistinde ilk kez suruş yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum, simulasyonda cok fazla antrenman yaptım, şimdi burada gercek anlamda yarışacağım icin heyecanlıyım." "Gecen hafta sonu Bahreyn bizim icin iyiydi. Bu momentumu Cin GP'ye taşımak istiyorum." Sainz bu hafta sonu 1000. yarışa ozgu bir kask tasarımıyla yarışacağını da doğruladı. Son olarak takımın sportif direktoru Gil de Ferran konuştu ve takım icin olumlu bir hafta sonu olmasını umduklarını dile getirdi. "Cin Grand Prix'si MCL34'umuz icin yeni bir mucadele olacak. Avustralya'daki cadde pistinin doğası ve Bahreyn'deki gece yarışı bizim icin iyi calışıyordu. Ancak Şanghay Pisti onceki pistlerden cok farklı ozelliklere sahip ve bu da takımlar arasındaki rekabet dengesini değiştirebilir." "Her şeye rağmen hafta sonunun tum gunlerinden en iyisini cıkarma konusundaki odak noktamızda herhangi bir değişiklik yok, umarım performans tarafında bir adım atar ve cumartesi gunu kendimizi pazar icin en iyi şansı verebilmek adına iyi bir performans sergileyebiliriz." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- McLaren, Cin'e "Pozitif" Gidiyor