George Russell, bu hafta sonu 1000. yarışa ozel hazırladığı kask tasarımını tanıttı. Bu hafa sonu gercekleştirilecek Cin yarışı, Formula 1 tarihinin 1000. Grand Prix'si olacak ve pek cok pilot yeni kask tasarımıyla hafta sonuna geldi. Williams pilotu George Russell, Cin GP oncesinde Juan Pablo Montoya'nın F1'de kullandığı kask tasarımının renklerini iceren "ikiye ayrılmış" bir kask tasarımını tanıttı. CART şampiyonu ve Indy 500 galibi Montoya, Williams'ta beş bucuk yıl yarıştı ve dort galibiyet alırken, iki kez de şampiyona ucuncusu oldu. Formula 1 suruculerinin sezon boyunca aynı kask tasarımını kullanmaları gerekiyor ve sadece bir yarışta değişikliğe izin veriliyor. Bununla birlikte Cin GP, F1 tarihinin 1000. yarışı olacağı icin suruculer ozgur şekilde bu hafta sonu kask değişebilecek. Russell, "Kartinge başladığımda, kardeşimin daha once karting yaparken kullandığı kaskı kopyaladım ve bu, Montoya'nın kaskından ilham alınmıştı." "Bunun cok havalı duracağını duşundum. Montoya bir Williams efsanesi ve aynı zamanda en sevdiğim suruculerinden birisi. Karakteri, yarışlara yaklaşma şekli ve her şeyiyle seyretmesi zevk veren bir pilottu." "Bu yuzden ikiye ayrılmış bir kask tasarımı kullanmanın iyi olacağını duşundum. Gecen yıl onunla bir kez tanışmıştım. Umarım beğenir." dedi. GUNLUK GAZETELER