Daniil Kvyat, Honda'nın Formula 1'de başarılı olacağından emin olduğunu soylerken, Cin GP beklentileri hakkında da acıklamalarda bulundu. Daniil Kvyat daha once Renault motorlu Toro Rosso ve Red Bull'da yarışırken, bu yıl Honda motorlu aracla mucadele ediyor. Renault ve Honda arasındaki fark sorulduğunda Kvyat, "2017 Renault motorunu kullanmıştım. Formula 1'de bir yıl cok uzun bir zaman. Gecen yıl Abu Dhabi'ye geldiğimde mutluydum, motorda sorun yoktu." "Elbette Japon kulturu cok farklı. Japonya'da cok calışkan insanlar var. Yanlış anlamayın, Renault'da da oyle ama Honda gercekten cok calışkan. Başarıya aclar ve bunu başaracaklarına inanıyorum. İyi bir motora sahip olduğumuzdan eminim." yanıtını verdi. Kvyat, Cin GP hakkında da acıklamalarda bulundu. "Surpriz beklemiyorum. Grubumuzda olan bitenlerin hicbirisi şaşırtıcı değil. Daha once de soylediğim gibi, kış testlerinde ilk uc takım dışında bir savaş olacak, super yakın bir savaş ve odaklandığım tek şey kendimizi bu savaşta mumkun olduğunca ileri taşımak. Herkesin bir şansı olduğunu duşunuyorum. Bu yuzden sadece işimize odaklanmalı ve calışmalıyız. Potansiyelimizi en ust duzeye de cıkarmalıyız." "Doğruyu soylemek gerekirse arac henuz tamamıyla yerli yerine oturmuş değil. Bu yuzden o en iyi noktayı bulmaya calışıyoruz. Durust olmak gerekirse onu bulduğumuz zaman her şeyin daha iyi olacağını duşunuyorum. Bahreyn'deki yarıştan mutluydum. Yarıştaki hızımıza bakarsak, kesinlikle mucadeledeydik, kesinlikle iyiydi." "Bu yıl herkesin her zaman puan kazanma şansı var cunku herkes iyi bir hıza sahip ve biz de kendimizi rahat hissediyoruz. Aracımız dayanıklı ve guvenilir. Yapmak istediğiniz şeye iyi yanıt veriyor. Tabii ki hep daha fazlasını istiyorsunuz. Eğer o en iyi noktayı bulursak daha iyi hissedeceğiz." "Her pistte sıfırdan başlıyorsunuz, bu bir bakıma ayarlarda en iyi noktayı bulma işi. Asla kolay olmuyor, ama bazen kolaylaşabilir. Bu yuzden yarış hafta sonundan once neler olacağını ve nasıl sonuclanacağını bilmiyorsunuz. Bu hafta sonu neler olacağını goreceğiz evet, bu pist daha tutarlı, pek fazla gelişim yok, cok daha istikrarlı bir pist. Yani aracımızın rekabetci olma şansı olduğuna inanıyorum. Şimdiye kadar aracımız coğu yerde rekabetciydi." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kvyat: "Calışkan" Honda Başarılı Olacak