Robert Kubica, gectiğimiz hafta gercekleştirilen Bahreyn testlerinde hava şartları nedeniyle cok fazla suruş yapamadığı icin fazla bir sonuc elde edemediğini, ancak Cin GP'de elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğini soyledi. Williams surucusu Robert Kubica, Bahreyn testlerini Cin GP oncesindeki beklentileri hakkında konuştu. Polonyalı surucunun acıklamaları şu şekilde oldu: “Bahreyn’deki testlerden fazla sonuc cıkaramadım. Hava şartları yuzunden biraz şanssızdık. Birinci gunun yarısında aractaydım, ancak yağmur vardı. Birkac tur atabildim, ancak birkac test ve biraz veri dışında bir getirisi olmadı. Testlerin geri kalanında takım bazı olcumler yaptı, ancak nasıl gectiği konusunda fazla bir detay bilmiyorum.” “Bahreyn’deki sıralama turlarının Avustralya’dakinden cok daha iyi olduğunu soyleyemem. Hislerim oldukca benzerdi. Bahreyn’de sadece turu bir araya getirebildim. Ancak arac Avustralya’dakiyle aynıydı.” “George testlerde benim şasimle suruş yaptı, ancak aracta kendi parcaları vardı. Ancak dediğim gibi, bununla ilgili pek bir şey bilmiyorum ve aracın yarıştan tamamen farklı hissettirdiği testte attığım beş tura gore şartlar tamamen farklıydı, ancak bu normal. İlk gun cok soğuktu, ikinci gun ise şiddetli ruzgar yoktu, yani şartlar daha istikrarlıydı.” “Sezona başlamadan once bile hedeflerim belliydi. Ancak elimden gelenin en iyisini başarmaya calışacağımı ve her yarışta elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağımı hedefliyordum ve takım olarak sezona sorunsuz bir başlangıc yapma hedeflemiştik. Ancak bu gercekleşmedi. Sorunsuz şekilde sezona başlamak, performansa odaklanma anlamında cok onemliydi. Cunku bir kere arkadan başlarsanız ve performansa odaklanmak yerine sorunları cozmeye calışırsanız diğer takımlarla teması kaybedersiniz. Benim yapmam gereken, suruşume odaklanmak ve kendi acımdan işleri daha iyi yapmak.” “Bu hafta sonu zor bir pistteyiz, ancak ilk uc pistin birbirinden cok farklı olduğunu duşunuyorum. Avustralya kalıcı bir pist olmadığı icin, Bahreyn arka lastiklere cok yuk bindirdiği icin, Cin ise cok uzun bir duzluğe sahip olması ve yere basma gucu ile pist pozisyonu ve sıcaklıklar yuzunden farklı. Soğuk olacak gibi gorunuyor. Umarım bizim icin onceki yarışlardan farklı olur. Bekleyip gorelim, ancak hedef aynı olacak, bu da elimizdekinden en iyisini cıkarmak ve yapabileceğimizin en iyisini yapmak.” GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica: Bahreyn Testlerinden Fazla Bir Sonuc Cıkaramadım