Hamilton: 'F1'i her zamankinden cok seviyorum'
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: 'F1'i her zamankinden cok seviyorum'
-
17-10-2019, 16:32:07Lewis Hamilton, zorlu 2009 sezonunun Formula 1 tutkusunu artırdığını belirterek,yeni sezon oncesinde her zamankinden daha yuksek bir motivasyona sahip olduğunu soyledi. 2008 dunya şampiyonu İngiliz pilot, McLaren'ın sezonun ilk yarısındaki hız problemi nedeniyle unvanını savunmada başarılı olamamıştı. Hamilton ayrıca, Avustralya Grand Prix yarış hakemlerini yanıltıcı acıklamaları nedeniyle eleştirilerin hedefindeki isim haline gelmişti. Ancak Macaristan ve Singapur zaferleriyle yeniden iddialı bir performans seviyesine yaklaşan ve sezonu beşinci sırada tamamlayan Hamilton, "Motivasyon, gayret ve işine kendini adama konusunda cok şeyler oğrendim. Onlerde yarışırken bunların hepsini yaşamanıza rağmen, arkalarda mucadele ettiğinizde bunlar hakkında cok daha fazla şeyler oğreniyorsunuz" dedi. Hamilton, "Bir erkek olarak, bir pilot olarak buyudum. Ancak bu sene, daha onceki iki sezondan cok daha buyuk engeller ve yuklerle karşılaştım. Sanırım artık bunlarla, daha once olduğundan, cok daha iyi şekilde başa cıkmasını biliyorum" ifadelerini kullandı. Zorlu sezonun kendisini biraz daha olgunlaştırdığını belirten Hamilton, "Samimi olmak gerekirse, şu an, hemen gelecekte hafta yeniden yarışmaya hazırım. Şunu emin olarak soyleyebilirim ki, Formula 1'i, her zamankinden daha cok seviyorum. O yuzden yeniden yarışmayı cok buyuk bir sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________