Wurz HÂl USF1 Koltuğu İle İlgileniyor Onceki haftalarda aksini iddia etmesine rağmen Alex Wurz, Formula 1'in yeni takımlarından USF1'deki bir koltuk icin hÂl istekli.
Avusturyalı pilot gecen ayki acıklamasında 2010'da gride geri donmeyeceğini belirtmiş ve gayretini tamamıyla Peugeot'un spor araclarına harcayacağını soylemişti. Ama Avusturya'da Sportmagazin ile yaptığı soyleşide Wurz, gelecek sene LeMans'da yarışması konusunda goruşmeler yapıldığını da kabul etti Wurz, kendisi ile ilgilinen tek takımın USF1 olduğunu belirtti. Wurz: "Bunun nedeni insanlar, sponsor Chad Hurley gibi, Dunyamızı tamamıyla değiştiren yeninesildne biri" "Boyle insanlarda birlikte calışmak ilgi cekici olacaktır" USF1, Bir Tedarikci İle Anlaşma İmzaladı Formula 1'in yeni takımlarından USF1, uzun vadeli bir tedarikci anlaşması imzaladı.
Hakkında 2010 sezonunda griddeki yerini alamayacağı yonunde soylentiler bulunan takım, Umeco'nun Oklahoma kokenli Advanced Composited (ACG) ile anlaşma imzaladı. Takım Başkanı Ken Anderson: "ACG'nin kompositteki tecrubes, 2010 ve sonrasındaki beklentilermizi ve amaclarımızı karşılamak icin onemli olacak." F1'in yeni takımlarından sadece USF1, en azından bi pilot ismi acıklayamadı "Berger, Renault'a Katılıyor" Fransız basın organı Auto Hebdo'nun haberine gore Gerhard Berger'in, gecen gunlerde Genii'ye buyuk bolumunun satıldığı Renault'a katılması bekleniyor.
50 yaşındaki Avusturyalı, BMW motor sporları yoneticisi olmadan once 10 yarış kazanmıştı. Son olarak Toro Rosso'nun ortağı olan Berger, hisseleri tekrar Red Bull'un sahibi Dietrich Mateschitz'e 1 sene evvel geri satmıştı.
Katayama, Fuji Dağı'ndan Sağ Kurtuldu Eski pilotlardan Ukyo Katayama, Perşembe gunu Fuji Dağı'ndan sağ kurtarıldı ama diğer iki kişinin olduğunden şuphe ediliyor. Japon, polisi arayarak yardım istedi ve kurtarıldı. Katayama, cadırları ucan diğer iki kişinin olduğunden endişe ediyor. Katayama: "Ben iyiyim. Diğer ikisi oldu gibi gorunuyor. Neden olduğum bu sorun icin uzgunum. Onların guvenliği icin dua ediyorum." 46 yaşındaki Katayama, 1992'den 1997'ye kadar Formula 1'de yarıştı ve 95 yarışa katıldı. TRF1.NET