Ferrari pilotu Charles Leclerc, Cin GP'nin sıralamalarında takım arkadaşı Sebastian Vettel ile farkı kapatsa da, performansından hic memnun olmadığını soyledi. Bahreyn'de olağanustu bir performans sergileyen ancak motor sorunu nedeniyle zaferi kacıran Leclerc, Cin GP hafta sonu boyunca takım arkadaşının gerisinde kaldı. Buna rağmen Leclerc, sıralamalarda Vettel'in 0.017 sn gerisinde kaldı. Leclerc, "Bugun kendime sinir oldum. Son turumda hata yaptım. Bunu yapmamam gerekti." "Hayal kırıklığı yaşıyorum cunku ilk ucte olma potansiyelim vardı. Hızlı turumda 12 ile 13. virajlarda genişten donerek hata yaptım. Cok fazla onden kayma sorunu yaşadım." "Bu yuzden evet, daha iyi olma potansiyeline sahiptim. Ancak hayat boyle." dedi. Leclerc, antrenman seanslarına gore sıralamada gosterdiği performanstan genel olarak memnun olduğunu dile getirdi. Leclerc, "Durust olmam gerekirse hafta sonunun başından beri cok dağınık performanslar sergiledim." "Aracın doğru ayarlarını bulmakta zorlandım. Arac icerisinde kendime olan guveni sağlamada ve suruşte zorlandım. Bu yuzden kolay değildi." "Ancak sıralamalara gelirken bazı değişiklikler yaptık. Bu suruşu cok değiştirdi ve cok daha iyi olduk." "Mercedes'lerin onune gececek kadar yeterli değildi ancak en azından daha yakın olmayı başardık. Daha fazla potansiyelimiz vardı, bu yuzden hayal kırıklığı yaşıyorum. Ancak genel olarak olumlu bir gundu." "Valtteri tum hafta sonu boyunca hızlıydı. Lewis de sıralamalardan once biraz zorlanıyordu." "Bu acıdan, surpriz bir sonuc olmadı. Surpriz olan şey sıralamalardan once zorlanan Lewis'in sıralamalarda beklediğimiz gibi hızlanmasıydı." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc, Cin GP Sıralama Performansından Hic Mutlu Değil