Jamie Chadwick, Aston Martin'in genc surucusu olurken, Nurburgring 24 Saat'te Britanyalı marka adına mucadele edecek. 2019 yılında ilk kez yapılacak W Series'de mucadele edecek Chadwick'in ana programı bu seri olacak. Bununla birlikte bu ay Nurburgring merkezli VLN Series'de ucuncu Aston Martin'le mucadele edecek ve sonrasında da Nurburgring 24 Saat yarışına katılacak. 20 yaşındaki genc surucu Aston Martin'in deyimiyle yarış programının yanı sıra "test, gelişim ve elcilik gorevlerini" yapacak. Chadwick'in Aston ile olan ilişki 2015 yılında Beechdean Motorsport tarafından yonetilen Vantage'da Britanya GT4 şampiyonluğunu kazanan ilk kadın olmasına kadar uzanıyor. O gunden bu yana BRDC Formula 3'te yarış kazanan, MRF Challange Formula 2000'de ise şampiyon olan Chadwick, ayrıca NIO'nun Formula E aracının direksiyonuna gecmişti. Fabrika takımının genc pilotu haline gelen Chadwick, "Aston Martin fabrika takımının genc surucusu olmak inanılmaz bir duygu. Bu buyuk bir yıl olacak. W Series 2019'da onemli bir odak noktası olacak ve bu şampiyonluğu kazanmak zorunluluk olmalı. Ama aynı zamanda Nurburgring 24 Saat'te parlamak benim icin son derece onemli." "Bunun nereye gideceğini kim bilebilir? Ama hedeflerimden birisi Le Mans 24 Saat'i kazanmak icin yarışabilmek ve Aston Martin'le olan ilişkimi geliştirmek benim icin o yonde onemli bir adım." dedi. Chadwick, 2015 Ross Gunn'ı yanı sıra LMP2 Alex Brundle ve Nordschleife'ın uzmanı Peter Cate ile Vantage'i paylaşacak. GUNLUK GAZETELER