Formula 1 padoğuna donuş yapan Felipe Massa, gecirmiş olduğu kazanın kendisini surucu olarak değiştirmediğini ve iyileşme surecinden oldukca memnun olduğunu soyledi. Macaristan'dan sonra ilk defa pist uzerinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Massa "Kendimi cok iyi hissediyorum. Aracı surmek daha iyi olurdu ancak ben durumun oldukca iyi ilerlemesinden memnunum. İyileşme harika ve kendimi her zamanki gibi hissettiğimi soyleyebilirim." "2. ameliyatımın ardından sonra geride kalan son 3 haftada zinde olmak icin calışmalarımı surdurdum ve şu anda gercekten fiziksel acıdan kazadan onceki gibi olduğumu soyleyebilirim." "Fiorano'da 2007 ile 100 km yaptık ve testler gercekten iyiydi. Durust olmak gerekirse gercekten yavaş değildim, zorluyordum ve her şey yolundaydı. İstikrar bile iyiydi ve her şey normaldi, bu yuzden cok mutluyum." dedi. Massa şu anda yapabilecekleri konusunda bir sınırlamanın olmadığını ancak tam olarak iyileşmeyi beklediklerini soyledi. Massa "Durust olmak gerekirse daha once yaptığım her şeyi yapabilirim. Tek sorun her şeyin % 100 olması cunku sporumuz riskli. Bir kaza daha gecirebiliriz bu yuzden kaza ihtimaline karşı % 100 iyileşmeyi beklemeliyiz. Bu yuzden biraz daha bekliyoruz ve gelecek seneyi beklemek daha iyi." dedi. Massa aynı zamanda beklemenin zor olduğunu ve piste tekrar cıkmak icin sabırsızlandığını soyledi. Massa Kolay değil. Aracta olmak ve ozellikle Brezilya'da yarışmak istiyorum. Bu yarışta donmek harika olurdu ancak ne yazıkki biraz daha beklemek zorundayız. Dışarıdan sadece izlemek, bir şey yapmamak ve testlerde neler olduğu konusunda konuşmak kolay değil." dedi. Massa, Brezilya'da pazar gunu damalı bayrağı arkadaşı Rubens Barrichello icin sallamak istediğini ancak Jenson Button'ın hÂl şampiyonluk icin favori olduğunu soyledi. Bu arada Massa ve Fernando Alonso, takım arkadaşı olduklarının acıklanmasının ardından ilk kez Brezilya'da bir araya geldiler ve kucaklaşırken kameralar tarafından goruntulendiler. Massa aynı zamanda gectiğimiz sezon şampiyonluğu son virajda kaybettiği Lewis Hamilton'la da kucaklaştı. TRF1.NET
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa "Kaza Beni Değiştirmedi"