Jarno Trulli, Adrian Sutil'in Brezilya'da oldukca tehlikeli manevra yaptığı konusunda ısrarcı ve kazayla ilgili hÂl sinirli. Trulli "Sonuctan dolayı kızgın değilim, ben oldukca fazla tehlikeli olan manevradan dolayı sinirliyim. Oranın kolay ve hızlı bir viraj olduğunu biliyoruz ve kerblerin uzerinden gitmemem icin bana yeteri kadar boşluk bırakmalıydı. 6. vitesteydik ve kimse yaralanmadığı icin şanslıydık ancak bu gercekten kotu bir şey." "Kurtulabileceğimi duşundum, Sutil orada kalabilirdi ve ben cok daha hızlı geliyordum. O iceriden gitti ben de o nedenle dışarıdan gittim ve yan yana gittik. Benim on lastiğimin onun lastiği ile yapışık olduğunu gosteren arac ustu goruntuleri var. Bu yuzden arkasına bakıyorsa beni goremez." "O yarış cizgisinden gittiğini soyleyebilir. Evet, anca ben de yarış cizgisindeydim. Bu yuzden eğer iceride kalmaya karar verdiyse iceride kalmalıydı. Ben orada olduğum icin dışarıya gelmemeliydi ve onu gormuş olmalısınız. Sorun şu ki beni kerblere zorladı ve kerbe cıktığımda aracın kontrolunu tamamen kaybettim." dedi. Trulli, Sutil'in kasıtlı olarak kendisini bu tur zorlaması nedeniyle bu sezonun bu turde en kotu ve tehlikeli kazasını yaptıklarını soyledi. Trulli "Bu şekilde yapamazsınız. Orası duzluk gibi, tam gaz gidiyorsunuz ve o duzlukte beni kerblere ve cimene attı. Ozur kabul edemem. Padoktaki herkes bunun yapılmayacağını acık acık duşunuyor." dedi.
TRF1.NET Trulli ile Sutil'in tartışmaları...:
[FV]106421[/FV]