2010 sezonunda Formula 1'e yeni girecek olan takımlardan Manor GP, takımın 1. pilotunun Timo Glock olacağını duyurdu. 27 yaşındaki Alman surucu Glock, 2 seneden beri Toyota adına yarışıyordu ancak Toyota'nın Formula 1'den ayrılacağını acıklaması ile boşta kaldı. Glock'un adı bir donem Renault F1'le de anıldı ancak Renault'nun da geleceğinin şuphe altına girmesi sonucunda Alman surucu Manor'a yoneldi. Glock "2010 icin bir cok seceneğimiz vardı ve bazıları gelişmiş takımlardı." "Her surucunun benzer hedefleri vardır - bir gun şampiyon olmak - ancak ben bir takımın gelişiminin bir parcası olmak ve aracın gelişiminde kilit rolde olmak istiyorum. Bu yuzden Manor Grand Prix fırsatı bana heyecanlı geldi." "Teknik Patron Nick Wirth, Takım Patronu John Booth ve takımın diğer uyeleri ile cok zaman gecirdim ve en cok sevdiğim şey bunun gercek yarış takımı olması ve takımın gercek yarışcılar tarafından yonetiliyor olması." "Takım kucuk ve yeni olabilir ancak buyuk tutkuları, etkileyici aracları ve gelişim programları var. Teknik girdilerim bakımından buyuk rol oynayabileceğim konusunda eminim ve bu benim icin fantastik bir fırsat. Gelecek sene yeni aracla test yapmak icin sabırsızlanıyorum." dedi. TRF1.NET