Ferrari surucusu Sebastian Vettel, sezon sonunda emekli olabileceği iddialarını reddetti. F1’deki ilk yarışına 2007’de cıkan Vettel’in, Ferrari ile 2020’nin sonuna kadar sozleşmesi bulunuyor. Ancak eski F1 patronu ve Vettel’in yakın arkadaşı Bernie Ecclestone, gecenlerde dort kez dunya şampiyonu surucunun spordaki zamanının sonlarına geldiğini gorebildiğini soylemişti. Ecclestone’ın yorumları sorulduğunda Vettel, “Onun kadar uzun sure F1’de olmayacağım, bu kesin. Ama o kadar yaşlandığımda onun kadar sağlıklı olmayı umuyorum.” “Durust olmak gerekirse bilmiyorum. Şu anda formumun zirvesindeyim, ne yaptığımı bildiğimi hissediyorum. Kendimi cok eleştiren biriyim, cok hırslıyım ve kendimden cok beklentim var.” “Surmeyi seviyorum, hız hissini seviyorum, bu cocuklarla savaşmayı seviyorum. Yani şu anda sevdiğim ve ozleyeceğim bircok şey var. Bu yuzden yarın bir gun yarışmayı bırakmak bir secenek değil, yarışmayı oldukca seviyorum.” “Ve evet, sozleşmem var ama bu sadece bir kağıt parcası ve sozleşme bitince neler olacağını goreceğiz.” şeklinde konuştu. Gectiğimiz ay The Times’a verdiği roportajda Vettel, 2021 icin planlanan buyuk kural değişiklikleriyle F1’in uzun vadeli geleceğinden şuphe ettiğini, şampiyonanın şu anda “bir spordan cok, bir gosteri ve iş” olduğunu belirtmişti. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Emeklilik İddiaları Hakkında Vettel: “Formumun Zirvesindeyim”