La Gazzetta dello Sport'a konuşan Max Verstappen, Sebastian Vettel'in iyi bir surucu olduğunu fakat fevkalade bir surucu olmadığını soyledi. Sebastian Vettel, 2010-13 yılları arasında arka arkaya dort dunya şampiyonluğu yaşadı ve şu anda gridin en iyileri arasında kabul goruyor. Bununla birlikte Max Verstappen, daha once Daniel Ricciardo'nun mağlup ettiği Sebastian Vettel'i "fevkalade" bir pilot olarak gormediğini dile getirdi. "Charles'ın Ferrari'de iyi olacağını her zaman biliyordum cunku gercekten cok hızlı." "Sonucta eğer Ricciardo daha once Vettel'i yendiyse, Leclerc'in de yapabileceğini duşundum." "Vettel'in her zaman iyi bir pilot olduğunu duşundum. Zaten aksi halde dort kez dunya şampiyonu olamazdı." "Ama Sebastian'ın fevkalade bir surucu olduğunu asla duşunmedim." "Cunku Daniel Ricciardo onu Red Bull'da yenmeyi başardı ve Leclerc de bunu gercekleştirebilir. Bu da onun icin durumu oldukca zorlaştırıyor." Verstappen, Leclerc veya Hamilton'la takım arkadaşı olma şansı varsa bunu kabul edeceğini de soyledi. "Leclerc'le takım arkadaşı olma ihtimalim varsa bu zorluğu kabul edeceğim. Bu Hamilton icin de gecerli. Beş kez şampiyon olmayı başardı ama umurumda değil." Hollandalı pilot son olarak iyi bir araca sahip olması halinde baskının kendisi icin sorun olmayacağını dile getirdi. "Gecen yıl benim icin başlangıcta guzel anlar yoktu. Ama bunlar daha iyi bir surucu haline gelmenize yardım ediyor, onlardan oğreniyorsunuz." "Şampiyonluk icin savaştığınız zaman bunun hicbir şeyi değiştireceğini sanmıyorum. Her yarışta podyuma cıkabileceğiniz bir aracınız varsa bu kesinlikle harika bir histir." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Verstappen: Vettel "Fevkalade" Bir Surucu Değil