Red Bull surucusu Pierre Gasly, takım arkadaşı Max Verstappen ile karşılaştırıldığında viraj cıkışlarında zaman kaybettiğini soyledi. Gasly, Toro Rosso’da yaklaşık bir bucuk sezon gecirdikten sonra Red Bull’a katılmış, ancak bu sezon şimdiye kadar yapılan uc yarışta zorlanmıştı. Son yarış Cin GP’de sezonun en iyi sonucunu alan Gasly, yarışı altıncı sırada bitirmişti, ancak yine de takım arkadaşı Verstappen’in cok gerisindeydi. Gasly, viraj cıkışlarında takım arkadaşına gore zaman kaybettiğini soyledi. “Viraj girişlerinde fazla kaybım yok. Kaybettiğim zamanın coğu viraj cıkışlarında, yani gaza basarken. Basitce, cok fazla kayma yaşıyorum. Sanırım bu, aracta biraz fazla agresif olmakla, arka tarafa cok yuk bindirmekle alakalı.” “Şu anda geliştirmeye calıştığımız şeyi biliyoruz: arka tarafın viraj cıkışlarındaki potansiyeli. Ben biraz fazla agresifim, yani geliştirebilmeyi deneyeceğimiz ve daha iyi hale getirebileceğimiz alanlar var.” Cin’de acıklama yapan Red Bull, Fransız surucunun Avustralya ve Bahreyn’deki zorlu yarışlardan sonra Cin’de iyileşme kaydettiğini belirtmişti. Gasly, “HÂl bana daha uygun hale getirebileceğimiz alanlar var ve ayrıca daha fazla performans elde etmek icin suruşumu araca adapte etmem gerekiyor.” dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Gasly, Verstappen’e Gore Viraj Cıkışlarında Zaman Kaybediyor