Sebastian Vettel, şimdiye kadar akıllı telefona ihtiyac duymadığını ve onsuz yaşayabileceğini soyledi. Sebastian Vettel, sosyal medya kullanmayan tek Formula 1 pilotu konumunda yer alıyor. Aynı zamanda akıllı telefonların mevcut ozelliklerini kullanmaktan pek hoşlanmadığını soyleyen Vettel, uzun bir sure boyunca Nokia 6110 kullandığını da soyledi. "Sosyal medyayla ilgilenmiyorum cunku bana gore değil. Fakat bir Netflix aboneliğim var. Elbette akıllı telefonum da var, ama bağımlı değilim. Onsuz yaşayabilirim. Gereksiz yere kullanmamak gerekiyor. Her zaman cep telefonuna bakıyor ve zamanını boşa harcıyorsun. Benim buna ihtiyacım yok." "Onsuz yaşayabilirim. Tabii ki telefonunuz e-mail atmak icin cok uygun. Ama onsuz da yapabilirim. Maillerimi bir veya iki gun sonra okuyabilirim." "Birisi bana ulaşmak isterse bunu nasıl yapacağını biliyor. Beni arayabilirsin, cep telefonu zaten telefon etmek icin tasarlandı. Ama bugun neredeyse hic kimse bunu hatırlamıyor... Birisini aradığım zaman, cunku insanları sadece ararım, neden mesaj atmadığımı duşunerek buna şaşırıyorlar. Doğruyu soylemek gerekirse bir dakika icinde yazdığımdan daha fazlasını soyleyebilirim." "Bu yuzden aramayı tercih ederim." "Telefonda tum belgelerinizi tutabilirsiniz. Ama tehlike de zaten bu." "Akıllı telefonunuz dikkatinizi cekiyor ve zaman kaybettiriyor. Buna ihtiyacım yok." "Teknolojik gelişimin rakibi değilim, yani buna karşı değilim. Ama belli bir sure boyunca sadece Nokia 6110 kullandım, hatta 1997'den beri durum buydu. Ama eski Nokia sayfası kapandı." "Bu donem devam etseydi bundan gurur duyardım." GUNLUK GAZETELER