Fernando Alonso, carşamba gunu Indianapolis Motor Speedway'de gercekleştirilen testte sadece 29 tur atarken, bu kadar kısa bir surede McLaren Chevrolet aracının rekabetci olup olmayacağını yargılayamayacağını soyledi. 103. Indy 500'de yarışacak tecrubeli IndyCar suruculeri carşamba gunu 11-13 arasında, caylak isimler 13-17 arasında ve tum katılımcılar 15-18 arasında birlikte suruş yapacaktı. Ancak kotu hava şartları IMS'deki programı mahvetti. Gun boyunca aralıklarla yağan yağmur suruculerin cok az calışma yapmasına sebep oldu ve bu yuzden hicbir pilot yeterince tur atamadı. Ayrıca Alonso elektrik problemi yaşadı ve yaklaşık 45 dakikalık bir kayıp yaşadı. Alonso, "Geri donmek harikaydı. Indianapolis Motor Spedway'e girdiğiniz her an harika hissediyorsunuz. Havadan oturu şanssızdık ve aracla ilgili bazı sorunlarımız vardı. Yine de bazı turlar attık. Buradaki adrenalin benzersiz, bu yuzden gercekten mutlu hissettiğimi soyleyebilirim." "Takım olarak bugun icin planımız adım adım hızı geliştirmek ve mumkun olan tum kontrolleri doğru şekilde yapmaktı. Her suruşumuzde yeni şeyler bulduk, ama gunun sonunda pistte cok az zaman gecirdik. Bu yuzden rekabetci bir araca sahip olup olmadığımızı hissetmek ya da soylemek cok zor." "Daha fazla pist ustu zamanına ihtiyacımız var. Kaybettiğimiz turları Mayıs ayında telafi edeceğimizden eminim." "Bu kez Indy 500 icin farklı hissediyorum, cunku yarışı biliyorum, uzunluğunu biliyorum ve ozellikle duygusal anlamda biraz daha hazır olmamız gerekiyor. Şu anda her şey sadece hızlı bir araca sahip olduğumuzdan emin olmaya calışmakla ilgili. Bu iki haftalık surecte yapacak cok fazla işimiz var. Ama doğru yonde ilerlemeye devam edeceğimize eminim." Alonso, 2017'deki ilk kez IndyCar'a katıldığı zaman Andretti Autosport tarafından desteklenen McLaren'la suruş yapmıştı. Ama McLaren bu yıl tamamen kendi hazırlandı ve sadece Carlin'le teknik bir ortaklık kurdu. Bu da İngiliz ekibin sorunlarla daha cok kendi başına mucadele edeceğini gosteriyor. Alonso, "Temel olarak biraz daha zor olduğuna hic şuphe yok. Bence her şeyi kendimiz yapmamız gerekiyor. Sadece ayar anlamında demiyorum, teknik anlamda, operasyonel anlamda, stratejik anlamda, lastik yonetimi anlamında, hassasiyet, direksiyon tutuşu ve rahatlık anlamında. Bunlar Andretti'de temelde hazır olan şeyler ve haliyle cok fazla vakit kazanıyorsunuz." "Yani evet, bu daha buyuk bir mucadele. Ama sonunda daha buyuk bir odul haline gelebilir. Belki de McLaren'ın gelecek ay takip edeceği felsefe veya yon şimdikinden biraz farklı olur. Andretti'in takip ettiği yon daha kolaydı. Ama belki de şu an yeni şeyler keşfedebiliriz. Umut ettiğimiz şey tam olarak bu." dedi. GUNLUK GAZETELER