Felipe Massa, aynı donemde yarışsalardı Ayrton Senna ve Lewis Hamilton arasındaki savaşın tum zamanların en iyisi olabileceğini duşunuyor. Beş kez dunya şampiyonu Lewis Hamilton, elde ettiği başarıların ardından sık sık Ayrton Senna ile kıyaslanmaya başladı ve Gerhard Berger gectiğimiz gunlerde bu yorumları bir ust seviyeye taşıdı. Berger, “Herkes bana ‘Şu surucuyu Ayrton’la karşılaştırdığında nasıl goruyorsun?’ sorusunu soruyor. Ve ben de butun yıllar boyunca ‘Hic kimseyi Ayrton’un yakınında gormuyorum.’ dedim. Ancak Lewis, Ayrton ile aynı seviyeye koyduğum ilk surucu.” “Bu cocuk olağanustu derecede hızlı. Diğerlerinden biraz daha az hata yapıyor ve beni en cok etkileyen şeylerden biri belki de, ona karşı ‘Bugun ikinciyim, ya onu gecip kazanacağım ya da oyun dışında kalacağım.’ diye duşunebiliyorsunuz.” demişti. 2008 yılında Lewis Hamilton'la şampiyonluk savaşı veren Massa, beş kez dunya şampiyonunu Ayrton Senna ile savaşırken gormekten buyuk mutluluk duyacağını soyledi. Massa, "Ayrton ve Lewis'i birbirleriyle yarışırken gormenin heyecan verici olacağı konusunda hicbir soru yok." "Ama kimin daha hızlı olacağını asla bilemeyiz, bilemeyeceğiz. Senna kendi doneminde, ozellikle sıralama turlarında neredeyse yenilmezdi." "Hız acısından onun gibi başka bir surucu daha bulmak cok zor." dedi. GUNLUK GAZETELER