Lewis Hamilton, ilk uc yarışta uc dubleye rağmen Ferrari'nin Mercedes'le benzer seviyede olduğunu duşunuyor. Ferrari, şimdiye kadar Bahreyn'de iyi bir goruntu cizerken, Avustralya ve Cin'de guclu olan taraf Mercedes'ti. İtalyan ekip, guclu bir performans gosterdiği Bahreyn'de zaferi dayanıklılık sorunları yuzunden Mercedes'e bıraktı ve boylelikle uc yarışta da Alman takım duble yapmış oldu. Lewis Hamilton, Azerbaycan GP oncesi yaptığı acıklamada Ferrari'nin geride olmadığını soyledi. İngiliz pilot, "Ferrari bizimle aynı goz seviyesinde. Belki de onumuzdeki yarışlar onların icin daha iyi olur. Kim bilir? Ama iyi bir aracları olduğu cok acık." "Yani savaşın icerisindeler. Hepimiz sezon boyunca inişler ve cıkışlar yaşayacağız." dedi. Ote yandan Ferrari'nin eski patronu Ross Brawn, Ferrari'nin calışmaya devam etmesi gerektiğini soyledi. Brawn, "Sadece calışmaya devam etmeniz gerekiyor. Ferrari'de inanılmaz bir baskı var ve benim donemimde de durum buydu. Bologna'da havaalanında yururken ya kufur yedim, ya da ovuldum. Boyle bir şeyi dunyanın başka hicbir yerinde goremezsiniz." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton, Ferrari'nin Şampiyonluk Savaşında Olacağından Emin