Formula 1 Takımlar Birliği (FOTA), FIA Başkanlık seciminde zafere ulaşan Jean Todt'u kutladı ve kendisinin yeni gorevini sıcak karşıladı.
Paris'te yapılan secimin sonucu acıklandıktan sonra konuşan FOTA Başkanı Luca di Montezemolo: "Jean Todt'a yeni gorevinde en iyi dileklerimizi sunmak istiyorum; her zaman kabiliyetlerini, bağlılığını ve adanmışlığını takdir etmişimdir. Eminim ki onun rehberliğinde Federasyon, canlanacak; takımlarla ve FOTA ile yapıcı işbirliği ve acık bir diyalog icinde bulunacak, boylelikle de kuralların ve butun cevrenin stabilitesi sağlanacaktır."
“Formula 1, yeni bir doneme girmek uzeredir: butun hissedarlar geleceği duşunerek, bu sporu dunyanın en populer organizasyonlarındna biri yapan karakterini değiştirmeden guvenilirliğini arttırmak, ilgiyi genişletmek icin birlikte calışmalıdır."

FOTA Başkan Yardımcısı John Howett: ”Bu zor ama hayati onem taşıyan gorevi alan Jean Todt'a en iyi dileklerimi sunuyorum. İnanıyorum ki Jean Todt’un başkanlığı, Formula 1 ortaklarına onun liderliğinde bir birleşme, sporumuzu geliştirmek icin birlikte calışma şansı yaratacaktır. FOTA, (Todt'un), buyuk katkıları olan Formula 1'in muhteşem gecmişine saygı duyarken, sponsor ve taraftarların ilgisini genişletmek icin onu desteklemeyi dort gozle beklemektedir."

TRF1.NET