Ferrari ile son yarışına cıkacak olan Kimi Raikkonen, gelecek sene icin bir kac seceneğinin olduğunu soyledi. Raikkonen "Temel olarak farklı seceneklerim var ve genel olarak en iyisine bakacağız ve kararımı vereceğiz." "Ralli kesinlikle bir secenek ancak ben seceneklerimin sadece Formula 1 ile sınırlı olmadığını soylemek istiyorum. Yapabileceğim farklı şeyler var ve ne olacağını goreceğiz." "Acıkcası Formula 1 olacağını duşunuyorum ancak ralli yapmama izin veren anlaşma olmalı. Bu rahatsızlık vermez. Herhangi suruş her zaman bazı deneyimler kazandırır bu yuzden bunun sorun olacağını duşunmuyorum." "Bu sene iyi calıştı bu yuzden Formula 1'deki işlerimi etkilemediği surece ne yaparsam yapayım bunun bir sorun olacağını duşunmuyorum." dedi. Raikkonen ayrıca yerine gelecek olan Fernando Alonso'ya oneri vermeye gerek olmadığını soyledi. Raikkonen "Ona bir şey soylemem gerektiğini duşunmuyorum: O kendisine neyin gerekli olduğunu bulacaktır. O, uzun zamandan beri Formula 1'de ve onun bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Onun coktan buraya geldiğini ve insanlarla goruştuğunu duşunuyorum bu yuzden soyleyecek cok şey yok." dedi. Alıntı:
TRF1.NET
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen "Bir Kac Seceneğimiz Var"