Pierre Gasly, Azerbaycan GP oncesi yapılan değişiklikler sayesinde aracta kendisini daha rahat hissettiğini soyledi. Pierre Gasly ilk uc yarışta beklentilerin altında kaldı ve hem kendisi hayal kırıklığı yaşadı hem de performansı Red Bull'un beklentilerinin altında kaldı. Cuma gunu tartıyı kacırdığı icin pit yolundan başlama cezası alan Gasly, Azerbaycan'daki sıralama turlarının sadece ilk bolumunde piste cıktı ve onda da en hızlı zaman turunu yaptı. Fransız surucu ilk uc yarışa kıyasla aracta artık daha rahat hissettiğini soyledi. "Pit yolundan başlayacağımızı biliyorduk, bu yuzden bizim icin yapabileceğimiz cok fazla şey yoktu. Bu daha cok aracın duşuk yakıtla nasıl olduğunu hissetmek, aracın hissiyatını geliştirmekle ilgiliydi." "Hicbir şey beklemeden sadece %107'de olmaya calıştık. İlk bolumde en hızlı turu attık ve bunun gercekten olumlu bir şey olduğunu duşunuyorum. Aracta ilk kez kendimi iyi hissettim, istediğimiz şey buydu." "Guvenim arttı, şu anda benim icin en onemli olan şey aracı istediğim gibi surmek. Boyle hızlı bir aracınız olduğunda istediğiniz şeyi yapabilmeniz her zaman icin onemlidir. Şu ana kadar aracı kullanmak benim icin biraz zordu. Araca adapte olmaya calışıyorum ve bu hafta sonu kendimi daha iyi hissetmek olumlu." "Cin'den bu yana birkac şeyi değiştirdik ve bence geliştik. Genel olarak her şey daha iyi calışıyor. Elbette yapacağımız ve yapmamız gereken bazı işler var." "Formula 1'de hicbir şey kolay değil. Bence rekabetci bir aracımız var ve bu yuzden her şeyi doğru şekilde yapmamız gerekiyor." "Yarın bizi uzun bir yarış beliyor. Puan alabilecek hızımızın olduğunu duşunuyorum." GUNLUK GAZETELER