Sergio Perez, Baku'deki yarışı altıncı sırada tamamlamasının ardından cok mutlu olduğunu fakat bu sonucu elde edebilmek icin tum yarış boyunca zorladığını soyledi. Racing Point surucusu Sergio Perez harika bir sıralama turları gecirmiş ve beşinci olmayı başarmıştı. Meksikalı surucu yarışa da iyi başladı ve Max Verstappen'i gecti. Ancak turlar ilerledikce once Verstappen'e sonra da Charles Leclerc'e gecildi. Meksikalı surucu sonrasında kontrollu bir yarış cıkardı ve damalı bayrağı altıncı sırada gorerek bu yılki en iyi sonucunu yakaladı. Perez, "Bence iyi bir yarış oldu. Cok iyi bir başlangıc yaptım ve Max Verstappen'i gectim. Fakat onu arkamda tutmam imkansızdı, geride tutamazdım." "O andan itibaren gorevimiz bizden daha hızlı olan ve bugun cok hızlı suren iki McLaren pilotunun onunde kalmaya devam etmekti." "Benim icin gercekten cok zor bir yarıştı. Cunku son iki tur haric neredeyse butun yarış limitlerde zorladım. Ozellikle ilk bolumde lastikleri ısıtma konusunda problemler vardı ama neyse ki puan almayı başardım." "İki hafta sonra Barcelona yarışı yapılacak ve gercekten cok onemli bir hafta sonu olacak. Bu pistte aracın ne kadar iyi olduğunu değerlendirme fırsatınız oluyor. İyimseriz ve yeni parcalar sayesinde guclu olabilmeyi umuyoruz." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Perez: Tum Yarış Boyunca Limitte Surdum