Sebastian Vettel, Ferrari’nin aracının performansının Mercedes’e gore geride kalmasının, aerodinamik zayıflıktan ziyade lastikleri duzgun calıştırmakta zorlanmasının “daha buyuk bir etken” olduğuna inanıyor. Ferrari’nin guncellenmiş aracını antrenmanlarda oven Vettel, Baku’deki yarışta ucuncu olmuş ve şampiyona liderliğine yukselen Valtteri Bottas’ın 35 puan gerisine duşmuştu. Ferrari’nin Azerbaycan’a getirdiği guncellemelerin yarış performansından sonra kendisine guven vermeye devam edip etmediği sorulduğunda Vettel, “Kesinlikle ileriye doğru bir adımdı, ancak lastiklerle başa cıkmak daha buyuk bir etken gibi gorunuyor.” “Lastiklerde cok fazla performans var. Duşuk hızlı virajlarda zorlanmamızın nedeninin bir aero sorunu değil, daha cok mekanik yol tutuş olduğunu duşunuyorum. Son haftalarda yapmamız gereken bircok odev vardı.” “Her şeyi bir araya getirdikten sonra aracın cok guclu olacağından ve savaşın icinde olacağımızdan eminim. Ancak ilk yarışlarda yeteri kadar hızlı değildik.” şeklinde konuştu. Vettel, yumuşak lastik kullandığı ilk bolumde Mercedes ikilisiyle aynı tempoyu yakalayamamış, ancak erken bir pit stopla beraber farkı azaltmış ve yarış sonuna kadar 2-3 saniye arasındaki bir farkla ondeki ikiliyi izlemişti. Ancak Ferrari, lastiklerde sorun yaşamaya devam etmesi Vettel’i etkiledi ve sanal guvenlik aracı periyodundan sonra Alman surucu lastiklerini uygun sıcaklığa getiremedi. Vettel, “İlk bolumde gercekten takip etmekte zorlandık. Ritim bulmak ve lastiklerden yol tutuş cıkartmak oldukca zordu.” “Uzun ve zor bir gun olmasını beklemiştim. Pit stoptan sonra arac oldukca iyiydi, zorlayabildim ve ondekilerle kalabildim.” “Mavi bayraklar konusunda pek şanslı değildik. Lewis’in tur bindirirken guzel hava koridorları yakaladığını gordum, ancak ne ekerseniz onu bicersiniz.” “Genel olarak ikinci bolum bizim icin daha iyiydi ve ilk bolumde, yarışın başında baskı oluşturma potansiyelini kaybettik.” ifadelerini kullandı. GUNLUK GAZETELER