Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) 9-13 Ocak 2019 tarihleri arasında Hollanda’nın Utrecht kentinde duzenlenen Utrecht Vakantiebeurs 2019 Turizm Fuarına katıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 100 metrekarelik stantta tanıtımların yapıldığı fuarın ilk gununde Bodrum standına yoğun bir ilgi olduğu goruldu. Bodrum standını Kultur ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da ziyaret etti. Bakan Ersoy tanıtım calışmaları ile ilgili BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve BOTAV Yonetim Kurulu Uyesi Emir Bağ’dan bilgiler aldı.
Bodrum standında yer alan Bodrum Tanıtma Vakfı uyesi, Goddess Of Bodrum İsis Hotel, Kefaluka Resort Hotel, Işıl Club Bodrum, Duja Bodrum Hotel, La Blanche Hotels, Salmakis Beach Resort&Spa, Xanadu Island, Rixos Premium Bodrum, Baia Bodrum Hotel, Samara Hotel Bodrum, Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, Ambrosia Hotel ve Forever Club Hoteller Bodrum'u ve işletmelerini temsil ettiler. Otel temsilcileri fuarı ziyarete gelen turizmciler ve konuklarlarla tek tek ilgilenerek Bodrum hakkında merak ettikleri tum soruları cevaplandırdılar.
Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, "Avrupa'dan Bodrum'a yapılan direkt ucuş sayılarının artırılması icin calışmalar gercekleştiriliyor. Standımıza gosterilen yoğun ilgi 2019 turizm sezonunda Hollandalıların tatil tercihlerini yine Bodrum'dan yana kullanacaklarını gosteriyor. Koşullar ne olursa olsun tanıtım calışmalarımızı ara vermeden surduruyoruz. Yapılan goruşmeler ve toplantılar sonucunda 2019 yılında da yukselişin devam edeceğini soyleyebiliriz. Ben Bodrum'un tanıtılması icin aralıksız olarak calışan turizmci dostlarıma teşekkur ediyorum." dedi.

turizmguncel