Kabe hakkında belki bildiğiniz belki de ilk defa duyacağınız bir gercek
Kabe nin altında metro geciyor bunu belki cok az insan biliyordur ama araplar yine araplığını yaptı mubarek kabenin altından metro gecmesine izin verdiler evet bunu araştırın goreceksiniz ben bir dergi de okudum ama şimdi unuttum burda bir konu acarken delili ile acardım ama bunun delilini aramadım araştıran bulur nede olsa....
Diğer konuda Kıyamet alametlerinden biri kabenin yıkılması evet kabe yıkılacaktır bu sabittir.
ilginc bir konuda daha soleyeyim....
guneşin batıdan doğması doğudan batması ( kıyamet alametleri )
bu konu bazı alimlerce ceşitli yorumlara yorulmuş kafa karıştırıcı ama sanırım butun alimlerin dediği de doğru....
RİVAYET:
guneş allah dostlarını simgesi bu acık ve doğru şimdi konuyu gunşi değiştirerek bakalım
allah dostları doğuda batacak batıdan doğacak
şimdi bu konuyu daha da ince hale getirelim
doğmak : cıkmak anlamına gelir
batmak : resil olmak yada yok olmak
bu şeklde okuyalım
allah dostları batıdan doğacaktır doğuda batacaklardır
şimdi bole okuduktan sonra gecmişten gunumuze kadar tarihi inceleyelim
allah dostlarına bakalım neden doğudan cıkıyor burası doğru doğu dedimse bizim turkiyenin doğusunu kast etmiyom rusya asyanın hepsi guneyin doğusu
tabi turkiyenin doğusundanda cıkan allah dostları vardır...
peki batıdan cıkan allah dostu oldumu daha olmadı
peki doğudan cıkıp batıda resil olan oldumu oldu
bu konu bole işte karman corman ya sizce nedir birde sizin yorumunuzu alalım....
BU ARADA YORUMUNUZLA BİRLİKTE BİR DE REP EKLEMEYİ UNUTMASANIZ SEVİNİRİM.
REP + REP
Kabe nin altında metro geciyor bunu belki cok az insan biliyordur ama araplar yine araplığını yaptı mubarek kabenin altından metro gecmesine izin verdiler evet bunu araştırın goreceksiniz ben bir dergi de okudum ama şimdi unuttum burda bir konu acarken delili ile acardım ama bunun delilini aramadım araştıran bulur nede olsa....
Diğer konuda Kıyamet alametlerinden biri kabenin yıkılması evet kabe yıkılacaktır bu sabittir.
ilginc bir konuda daha soleyeyim....
guneşin batıdan doğması doğudan batması ( kıyamet alametleri )
bu konu bazı alimlerce ceşitli yorumlara yorulmuş kafa karıştırıcı ama sanırım butun alimlerin dediği de doğru....
RİVAYET:
guneş allah dostlarını simgesi bu acık ve doğru şimdi konuyu gunşi değiştirerek bakalım
allah dostları doğuda batacak batıdan doğacak
şimdi bu konuyu daha da ince hale getirelim
doğmak : cıkmak anlamına gelir
batmak : resil olmak yada yok olmak
bu şeklde okuyalım
allah dostları batıdan doğacaktır doğuda batacaklardır
şimdi bole okuduktan sonra gecmişten gunumuze kadar tarihi inceleyelim
allah dostlarına bakalım neden doğudan cıkıyor burası doğru doğu dedimse bizim turkiyenin doğusunu kast etmiyom rusya asyanın hepsi guneyin doğusu
tabi turkiyenin doğusundanda cıkan allah dostları vardır...
peki batıdan cıkan allah dostu oldumu daha olmadı
peki doğudan cıkıp batıda resil olan oldumu oldu
bu konu bole işte karman corman ya sizce nedir birde sizin yorumunuzu alalım....
BU ARADA YORUMUNUZLA BİRLİKTE BİR DE REP EKLEMEYİ UNUTMASANIZ SEVİNİRİM.