Kenan Sofuoğlu umreye gitti 2007 Supersport Dunya Şampiyonu motosikletci Kenan Sofuoğlu, umreye gitti. 2007 Supersport Dunya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, akşam saatlerinde Ataturk Havalimanı'ndan kalkan ucakla umreye gitti. Sofuoğlu, ustune giydiği ihramıyla havalimanında bulunan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dort yıldır umreye gitmek icin planları olduğunu anlatan Sofuoğlu, sezonun yoğunluğundan dolayı umreye gitmenin nasip olmadığını soyledi. 2009 yılındaki yarışların istediği gibi gitmediğini belirten Sofuoğlu, "Umreye giderek moral depolamak istiyorum. Orada 1 hafta kalabileceğim. Cunku Almanya'daki yarışa yetişmem gerekiyor. Umrede depoladığım moralle yarışa girip kazanmak istiyorum." diye konuştu. "HEDEFİMİZ 2009 DUNYA ŞAMPİYONU OLMAK" Şu anki calışmalarına da değinen Sofuoğlu, 2 gun once Almanya'da test suruşleri yaptığını belirtti. Hollanda'da bir test suruşu olduğunu ifade eden Dunya Şampiyonu, sozlerini şu şekilde surdurdu; "Umreden sonra Hollanda'da bir test suruşu var. Motorda bir problemimiz var. Honda bunu gidermeye calışıyor. Bu sorun sonucta giderilecek. Kalan 4 yarışı kazanacağız. 2009'daki dunya şampiyonasını ilk 3'te tamamlayabilme hedefindeyiz. Şimdilik umreye gidiyorum. Hac icin yeterli zamanım olduğunu duşunmuyorum. Umre icin bile bu arayı zor buldum. Cunku antrenmanlar cok yoğun. En fazla 4 hafta ara veriliyor. Ancak bu arada gidebiliyorum." acıklamalarında bulundu. (CİHAN) __________________