Daniel Ricciardo, Monaco Grand Prix'si hafta sonundan iyi bir sonucla ayrılmak istediğini dile getirdi. Daniel Ricciardo, son yıllarda Monaco'da iyi performans gosteren isimlerin başında geliyordu ve gecen yıl pole pozisyonundan başladığı yarışı kazanmıştı. Bununla birlikte Ricciardo, son yılların aksine bu yıl Monte Carlo'ya daha kotu bir aracla gidecek. Renault pilotu, buna rağmen hafta sonundan iyi bir sonucla ayrılmak istiyor. "Monaco'da nasıl bir performans gostereceğimi merak ediyorum. Gecen yıl Red Bull Racing'in burada harika bir aracı vardı." "Ama burada bariyerler ve duvarların arasındasınız. Yani eğer guven duygusuna sahipseniz aracın izin verdiğinden daha fazlasını yapabilirsiniz." "Bu kez ne kadar yukarıya cıkartabileceğimi goreceğiz. Zafer kazanmak zor ama umarım iyi bir sonuc alırız. Belki de bu sezon bizim icin en iyisi olur." "Monaco her zaman aracta iyi ve rahat hissedenleri, kendine guvenemeyenlerden ayıran bir pist. Burada zorlayan surucunun yuz ifadesini kask vizorunden gorebilirsiniz. Bu başka bir yerde olmuyor." "Hafta sonunun başında rahat olmak cok onemli. Yavaş yavaş ilerlersiniz ve istediğiniz gibi olduğundan emin olmak adına giderek duvarlara yaklaşırsınız." "Direksiyona gectiğimde pistte agresif olabiliyorum. Fakat şu an icin durum 10 uzerinden 9.5. Oysa ben maksimumu istiyorum." GUNLUK GAZETELER