Kimi Raikkonen, bu hafta sonu 300. Grand Prix'sine cıkacak olmasını onemsemediğini soyledi. 2007 Formula 1 dunya şampiyonu Kimi Raikkonen bu hafta sonu kariyerinin 300. Grand Prix'sine katılacak. Tarihte bunu başaran sayılı isimler arasına katılacak olan Fin pilot, İspanya'da bu yıl ilk kez puan alamamıştı. Barcelona testinin kendileri icin onemli olduğunu soyleyen Raikkonen, Monaco icin tahmin yapmaktan kacınırken, 300. yarışı olmasını onemsemediğini dile getirdi. Eski McLaren ve Ferrari pilotu, "Herkes benim 300. yarışım olduğundan bahsediyor. Ama ben daha cok performansla ilgileniyorum." "Barcelona testi sorunlarımızı daha iyi anlamamız icin oldukca onemliydi. Ama durust olmak gerekirse Monaco'daki cadde pistinin bize ne kadar iyi uyacağını gercekten bilmiyorum." dedi. Antonio Giovinazzi ise iyi bir hafta sonu gecirmeyi umut ediyor. "Maalesef Alfa Rome Racing'le sezona yaptığım başlangıc beklendiği gibi olmadı. Ama odaklanmaya devam edeceğim ve cok calışacağım. İşlerin duzelmesini ve başarıların gelmeye başlamasını umuyorum." "Umarım bu sonuclar Monaco'da gelmeye aşlar." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen: Herkes 300. Yarışımdan Bahsediyor Ama Ben Performansa Bakıyorum