Massa: ‘Ferrari bu sezon yarış kazanabilir’
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa: ‘Ferrari bu sezon yarış kazanabilir’
-
17-10-2019, 15:29:37Felipe Massa, Ferrari’nin bu sezon yarış kazanacak bir pozisyona gelebileceğine inandığını soyledi. İtalyan ekibi bu sezon Kimi Raikkonen’le Monako’da sadece bir kez podyum finiş yapmasına rağmen Brezilyalı surucu, İtalyan ekibinin yarış kazanma şansının uzak olmadığını ifade etti. Ferrari’nin 2009’da yarış kazanma potansiyeli olup olmadığı sorusuna Massa, “Olduğunu duşunuyorum. Yarış kazanma potansiyelimiz olduğunu duşunuyorum” cevabını verdi. Takımın sezon başından bu yana onemli ilerlemeler kaydettiğini belirten Massa, “Kendimizi daha da geliştirebileceğimize inanıyorum. Bazı yarışları kazanabilecek pozisyona gelebiliriz” dedi. Massa, “Bu konuda iyimserim. Gercekten rekabetci bir araca sahip olabiliriz. Turkiye’de sergilediğimiz performans, ortaya koyabileceğimiz performans değildi. Turkiye’de yaşadığımız problemleri anladığımız konusunda iyimserim. O yuzden bunları tekrar etmeden hafta sonunda daha iyi sonuc alabileceğimize inanıyorum” diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________