Gectiğimiz hafta sonu Nurburgring'de beklenen sonucları alamayan Renault, başarılı bir gecmişe sahip olduğu Hungaroring'de onceki haftalarda yaptığı calışmalarının karşılığını almak istiyor. Fernando Alonso: "Budapeşte'de yarışmaktan her zaman keyif aldım" - Fernando, Almanya'da sadece iki puan almana rağmen, R29'da bir ilerleme sağlanmış gorunuyor Kesinlikle bir ilerleme kaydettik. Son guncellemeler sayesinde cok daha rekabetci hale geldik. Tabii yağmur altında gecilen sıralamalarda bunu ortaya koyamayıp 12. olmak uzuntu verici. Bu yuzden yarışın ilk bolumunde aracın gercek hızını sergileyemedim. Onum acık olduğunda ise arac cok hızlıydı. En hızlı tur zamanını kaydettim. Dolasıyla aslında podyuma cıkabilecek potansiyele sahip olduğumuzu duşunuyorum. Şu olsaydı şoyle olurdu demek kolay fakat sonucta yarıştan sadece iki puanla ayrılmak da hayal kırıcı. - Onumuzdeki yarış Budapeşte, ilk grand prix'ni kazandığı yer. Burada yarışmak sana zevk veriyor mu? Evet, 2003'te kazandığım ilk zafer benim icin cok ozel. Bu aynı zamanda Renault'nun Formula 1'e doşunun ardından kazandığı ilk yarıştı. Bu bana olduğu kadar, tum takıma da buyuk bir motivasyon kazandırmıştı. Budapeşte'ye gelmeyi her zaman severim. Guzel bir şehir, insanları sıcak. Herkes yaz tatillerini beklediği icin padokta genelde rahat bir atmosfer var. - Biraz pistten bahseder misin, aracın ayarlarını nasıl yapacaksınız? Sezonun en yavaş pistlerinden biri. Surekli bir virajda oluyorsunuz, o yuzden zihinsel ve fiziksel olarak, ozellikle de hava sıcaklığı yuksekse, zorlayıcı oluyor. Pistin bu karakterinden dolayı, understeere duşerek vakit kaybetmemek icin on ucta dengenin iyi olması gerekiyor. Tabii ki yavaş virajlardan ideal bir cıkış yapmak icin iyi bir cekiş ve mekanik yol tutuşu da onemli. Sollama ise oldukca zor. Geciş icin tek gercek yer, ana duzluğun sonundaki birinci viraj. O nedenle sıralama performansının gercekten cok iyi olması gerekiyor. Nelson Piquet: 'Macaristan'da hedef puan almak' - Nelson, Almanya'daki hafta sonundan biraz bahseder misin? Bizim icin kolay bir hafta sonu olmadı. Hava hafta sonu boyunca, ozellikle de sıralamalarda surekli değişiklik gosterdi. Son seansa kalabilseydik cok iyi olacaktı. Yarış kotu bir başlangıc yaptım ve sert lastikleri ısıtmakla boğuşmak zorunda kaldım. Bu da daha ilk turda epey sıra kaybetmeme neden oldu. Daha sonra mumkun olduğunca bastım ancak Fernando'nun aracındaki guncellemelerin benim aracımda olmaması, ilerleme kaydetmemi veya Fernando'nun hızını yakalamamı engelledi. - Macaristan gecmişte başarılı olduğunuz bir pist, bu yılki yarışı sabırsızlıkla beklediğin soylenebilir mi? Evet, gectiğimiz yıl Macaristan'daki yarış keyif verici olmuştu. Altıncı olmuştum, bu muhtemelen kariyerimin en iyi sonucuydu. Ayrıca GP2 serisindeyken burada bir yarış kazanmıştım. Cok hızlı virajları olmamasına rağmen, suruş yapmak icin eğlenceli bir yer. Pistin yapısı sanki bir go-kart pistindeymişsiniz duygusu oluşturuyor. Ancak yine de pistte doğru ritmi bulmak, virajlardan cıkarken cok doğru nokları bulmak zorundasınız, bu da hic kolay bir şey değil. Bir hatanız epey zaman kaybetmenize yol acar. - Hafta sonundaki hedefin nedir? Macaristan'da Fernando ile aynı guncellemelerle yarışmak istiyorum. Boylece daha rekabetci olabileceğim. Her zamanki gibi, sıralamlarda son seansa kalmaya calışacağım. Umarım yarıştan puan alarım. Sıralamalar cok onemli olacak. Cunku Hungaroring'de fren noktaları cok kucuk olduğu icin geciş yapmak cok zor. O yuzden Cumartesi gunu en iyi sonucu almaya odaklanmak onemli. TurkiyeF1.com __________________