Kimi Raikkonen, Monaco’nun suruculer icin gecmişteki sihrini kaybettiğini duşunuyor. Fin surucu bu hafta sonu, 2005’te kazandığı Monaco’da 300. yarışına katılacak. Ancak Alfa Romeo surucusu bunu kutlamak istemiyor. Raikkonen, “Pasta, icecek istemiyorum, hicbir şey istemiyorum. Bu benim icin sadece hicbir anlamı olmayan bir sayı.” dedi. Fin surucu, bir kutlamanın kacınılmaz olacağını kabul ediyor, ancak Monaco’ya olan sevgisini kutlayamayacağını da belirtiyor. “İzlemek icin guzel bir yer olabilir, ancak durust olmak gerekirse Monaco’yu cok sevmiyorum.” 39 yaşındaki surucu bunun sebeplerinden biri olarak padok ve garajların sıkışık olmasını gosterdi ve F1’deki ilk sezonu olan 2001’den bu yana pistte yapılan değişiklikleri de hic beğenmediğini dile getirdi. “Burada ilk surduğum haline hic benzemiyor.” “Yuzme havuzu virajları daha dardı, ilk virajın ic tarafında bariyer vardı ve gerisi de değişti.” “Onceden suruculer burada fark yaratabiliyordu, ancak artık hızlı araclar ustte oluyor.” GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Raikkonen, Modern Monaco Pist Duzeninden Hoşlanmıyor