Nicholas Latifi, Robert Kubica'nın yerini alacağı yonundeki haberlerin soylentiden ibaret olduğunu soyledi. Formula 2'de mucadele eden Nicholas Latifi, bu yıl Williams'ın yedek pilotluğunu yapıyor ve ismi son gunlerde İngiliz pilotun yarış koltuğu icin anılmaya başlandı. Yapılan anlaşma gereği Latifi, Kanada Grand Prix'si başta olmak uzere sezon boyunca altı yarışta ilk antrenman seansında piste cıkacak. İsmi Robert Kubica'nın yeri icin anılan Latifi, Williams haberlerinin şimdilik soylenti olduğunu soyledi. "Gecen yıl Kanada GP'de ilk seansta piste cıkmıştım. Bu kariyerimdeki en onemli andı. Ailenizin ve arkadaşlarınızın onunde Formula 1 aracı surmek harika. Gelecek cumayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ev yarışınızda olup olmadığımızı hic onemi yok, ne zaman piste cıkarsanız cıkın amacınız başarılı bir seans gecirmek ve takımı doğru yola itmektir. Henuz %100 emin değilim ama ilk seansta Kubica'nın yerini alacağımı duşunuyorum." "Kubica'nın yerine gececeğim haberleri ise sadece soylenti. Fikrim yok. Formula 2'ye odaklandım ve şampiyonluk mucadelesine odaklandım. Bu yuzden gercek değil. Birisi bana direksiyona gecmek icin hazır olup olmadığımı sorsaydı hazır olduğumu soylerdim. Ama super lisans almadan Formula 1'de yarışma hakkım yok. Bu yuzden bunu duşunmuyorum, bunlar birer soylenti." "Amacım Formula 1'e girmek ve şimdi Formula 2'de şampiyon olursam, gelecek yıl orada olmak istiyorum. Şampiyonların yaptığı gibi ben de sezon sonunda oraya gecmek istiyorum. Ama henuz bunu duşunmuyorum. Formula 1'de biraz da şansı ve doğru zamanda doğru yerde olmaya ihtiyacınız var. Amacım 2020'de Formula 1'de yarışmak. Ama olayların nasıl gelişeceğini gorelim." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Latifi: Williams Haberleri Sadece Soylenti