Robert Kubica, Williams'ın 2019'da puan alabilecek durumda olduğuna inanmıyor. Williams, gecen yıl şampiyonayı son sırada tamamlarken, bu yıla buyuk umutlarla başladı ve buna rağmen geride kalan yarışlarda beklentilerin cok altında kaldı. Bu yılki tum sıralama turları ve yarışlarda takım arkadaşına gecilen Robert Kubica, genel olarak son sırada yer alan isimdi. Polonyalı surucu, "Formula 1 gercekten cok hızlı değişiyor ama bu sezonun bizim icin iyi şekilde bitmesini umuyorum." "Sanırım podyumda olmayacağız ve puan toplama konusunda sorunlar yaşayacağız. Cunku şu anda bizim icin fark gercekten cok buyuk." "Diğer takımlar araclarının calışmalarını dondursa bile onlarla savaşmamız gercekten cok zor olacak." "Yaklaşmaya ve daha yakın olmaya calışacağız. Bu sezon icin hedefimiz gercekten bu." "Sorunun tam olarak ne olduğunu biliyorum. Ama duzeltemiyorum. Pilotlar arac yapamıyorlar." "Williams'ın yaşadığı bazı gecikmeler vardı. Ama onlar olmasaydı bile şu an puan savaşı veremezdik." dedi. GUNLUK GAZETELER