Rubens Barrichello, eğer takım arkadışını yenebilecek konumda olması durumunda Jenson Button'u evinde devirmeyi kesinlikle goz ardı etmeyeceğini soyledi. Brezilyalı pilot, Button'un 6 galibiyetinin yanında bu sene henuz yarış kazanaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşıyor ama Silverstone'nin kendisi icin buyuk fırsat olabielceğini de ifade ediyor. Silverstone, Barrichello'nun favorileri arasında. Brezilyalı pilot 2003'te kazandı ve gecen sene de podyumda bitirdi. Barrichello: "Silverstone benim ilk sıramda. Cok keyif aldığım bir yer. Benim icin yarış pisti muhteşem. Gelecek sene Silverstone'nin takvimde olmayışı beni uzuyor, Kanada'nın olmayışından fazla" "Kanada'nın olmaması korkunc ama Silverstone ('nin olmayışı) beni daha fazla uzuyor. Sadece hissi değil; pist hızlı ve guvenli, yani istediğimiz herşeye sahip." Barrichello ayrıca Britanya GP'de Button'u hayal kırıklığına uğratabileceğini de soyledi. Barrichello: "Evet, kesinlikle. Aynısı benim icin Brezilya'da olabilir. Ama sonucta, 17 senenin ardından, bu konu uzerine herhangi bir duygusal şey yok. Kazanmak zorundasın ve eğer fırsatın varsa, ikinci defa duşunmezsin." "Keyif almamıza rağmen, sadece profesyoneller olarak değil sosyal hayatta da cunku birlikte yemekler yeriz, aynı şeyi soyleriz. O da Brezilya'da duşunmeksizin kazanmak ister" Barrichello şu anda şampiyonada Button'un 26 puan gerisinde ve son yarış Turkiye GP'de vites kutusu sorunu nedeniyle damalı bayrağı gorememişti. TRF1.NET