Red Bull surucusu Pierre Gasly, zorlu bir cuma gunu gecirdiklerini ancak pazar gunu Mercedes ve Ferrari suruculerine ayak uydurmayı umduğunu soyledi. Kanada Grand Prix'si oncesinde, cuma antrenmanlarının ikisini de ilk 10 dışında tamamlayan Red Bull surucusu Pierre Gasly, zorlu bir gun gecirdiklerini soyledi ve cumartesi gununde daha hızlı olacaklarını duşunduğunu belirtti. Fransız surucunun acıklamaları şu şekilde: “Bircok şey test ettik, ancak şu anda biraz hız eksikliği yaşıyor gibiyiz. Her şeyi bu gece analiz etmeli ve yarın icin cozumler bulmalıyız. Bugun biraz zorluydu.” “Sadece yol tutuşta sıkıntı yaşıyoruz. Ozellikle bir şeyi işaret edemeyiz, sadece genel olarak yol tutuş sıkıntısı yaşıyoruz.” “Max’in duvara surttuğu turda arkamdan geldiğini gormedim. Grosjean onumdeydi ve kendi turum icin hazırlanıyordum ve tam olarak neler olduğunu gormedim. Takım bana Max’in geldiğini soyledi ve o andan sonra zorlamaya başladım.” “Neler olacağını tahmin etmek icin hÂl erken. Yarın bir antrenman seansımız daha var.” “Daha once lastiklerde hic bu kadar aşınma yaşamamıştım. Ancak bu, pazar gunu yarışı oldukca ilginc hale getirebilir.” “Umarım yarışta Mercedes ve Ferrari’lere ayak uydurabiliriz. Sadece cuma gununu geride bıraktık ancak her şeyi bu gece analiz ederek yarın daha fazla performansımızın olacağını duşunuyorum. Bu iki takıma ayak uydurabilir miyiz bilmiyorum. Bunun zor olacağını duşunuyorum, ancak yapabileceğimiz her şeyi yapacağız.” GUNLUK GAZETELER