Lando Norris, Montreal'deki ilk gunun ardından aractan istediği kadar faydalanamadığını kabul eti. Lando Norris, cuma gunku antrenmanlarda takım arkadaşı Carlos Sainz Jr ile aynı tempoyu tutturamadı. Sainz 1:12.553'le 0.376 saniye geride dorduncu olurken, Lando Norris 1:13.249 yaptı ve ancak 1 saniye geride 11. olabildi. İngiliz surucu ilk gunun ardından aractan takım arkadaşı gibi faydalanamadığını kabul etti. "Benim icin iyi bir gun olmadı. Piste cabucak adapte oldum, bu konuda bir sorunum yoktu. Ama her ne kadar Carlos başarmış olsa da aractan daha fazlasını almakta zorlandım." "Aracın hıza sahip olduğunu gorebiliyorum ama şu ana kadar bunu ortaya koymak mumkun olmadı. Durumu daha iyi hale getirmek icin cumartesi gunu cok calışacağım." Takım baş yarış muhendisi Andrea Stella, her iki seansın da istedikleri gibi gectiğini soyledi. "Her iki seans da planladığımız gibi gecti. Birkac yeni parca getirdik. Cocuklar mumkun olan her şeyi yapıyorlar ve bunları test edebiliyoruz." "Suruculerimiz ve takım oldukca geniş bir programa sahipti ve kusursuz şekilde calıştılar. Aracımızla ilgili sorun yok fakat daha fazlasını elde etmek icin denge ve guc uzerinde calışmamız gerekiyor." "Cumartesi gunu sıralama turlarında son bolume kalabilmek icin mucadele edebileceğimizi duşunuyorum. Ancak mucadele kesinlikle cok yakın olacak." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris: Aractan Sainz Kadar Faydalanamıyorum