Niki Lauda, şu an icinde bulunulan kriz icin 'ben merkezli' kişileri sucladı. Konu ile ilgili dobra dobra konuşan Lauda, FIA ve FOTA arasındaki tartışmada rol alanların artık spora odaklanmadığını ve herkesin kendi gundemine baktığını soyledi. Lauda: "Gercekten gulunc olan şey, maliyetlerin duşurulmesi sorunu hakkında herkesin prensipte fikir birliğinde olması" Kriz konusunda hoşnut olmayan diğer bir isim de elbette ki Bernie Ecclestone. F1'in patronu bu hafta, cok laf az iş yapılacağı tahmininde bulundu. Şaka ile karışık Ecclestone: "Butun bu toplantılarla birlikte, bir mineral su şirketinde hisseler almıştım." Bunun yanında Lauda, gercek felaketin aslında dunya medyasının onundeki mucadelelerinde her iki tarafın ortaya koyduğu acgozluluk. Lauda: "Herkes en cok itibar kaybederim diye korkuyor ve bu nedenle herşey başarısızlıkla sonuclanabilir. Bu herhalde en buyuk şaka olur" Lauda'yı en cok Ferrari şaşırttı. İtalyan takım, Mosley'in kurallarına ve yonetimine karşı onde giden isimlerden. Lauda: "FIA ile 2012'ye kadar anlaşması olan tek takım onlar ve gecmiş yıllarda diğerlerine gore 100 milyon avro fazla aldılar" Lauda ayrıca, altrenatif bir şampiyonayı "gulunc" ve "gercek dışı" olarak niteledi. Gene tartışmalarla ilgili Lauda: "Harici etkiler acısından bunun kadar amacına zararlı bir şey yaşamadım" "Herkesin hÂl izliyor olması bir mucize: bu tartışmalar kimsenin ilgisini cekmiyor." TRF1.NET
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Lauda, Surtuşmeler İcin İnsanların Egolarını Sucladı [Spor Timi]