Felipe Massa belki de şimdi yeni bir serinin startını vermenin tam zamanı olacağını duşunuyor. FIA ve FOTA arasındaki cozum goruşmeleri sonuca ulaşamadı ve birkac gun icinde anlaşmaya varılması zor gorunuyor. Massa, durumun giderek endişe verdiğini ve sporun geleceğinin etkileneceğini duşunuyor ama bunun, takımların kendi yollarına kendileri devam edebilmeleri icin iyi bir zaman olduğunu da soyluyor. "Durum şu anda iyi gorunmuyor ama bir anlaşmaya varılırsa gelecek garanti altına alınır. Eğer olmazsa, en iyi seceneğin ne olacağı konusunda ciddi şekilde duşunmeliyiz. Takımlar birbirlerine sadık gorunuyor. Belki de o zaman spor icin daha iyi şeyler yapmaya calışma zamanıdır." Massa, F1 dunyasındaki herkesin endişeli olduğunu ve pisr dışı politikaların pistte olanlara golge duşurduğunu soyluyor. "Bu haftasonu yarış pistinde ne olursa olsun, spordaki mevcut politik durum yine manşetlerde olacak. Aracı kullanırken bunları asla duşunmem ve mumkun olduğu kadar hızlı olabilmek icin işime konsantre olurum ama kokpitin dışındayken, bu problemleri duşunuyorum, bana olacak etkilerini, geleceğimle ilişkisini ve bu sporun geleceğiyle olan ilişkisini." "Hepimiz bu durum karşısında endişeliyiz ve olayların gelişim surecinde hicbir etkim olmamasına rağmen yaşamımı etkileyeceğinden gelişmeleri yakından takip ediyorum. Sporumuzu daha iyi bir şekle sokmamız gerek cunku son aylarda gercekten sacma mucadeleler yaşandı. Herkes sporu taraftarların, takımların, sponsorların ve pilotların istediği hale getirmek icin cok sıkı calışmalı. Bu mucadelelere gerek yok." TRF1.NET