David Coulthard'ın emekli olması, kış doneminde de Rubens Barrichello'nun da geleceğinin belirsizliği ile Jarno Trulli, Formula 1'in en yaşlı pilotlarından biri. Kış donemi sonrasında Brezilyalı pilot Barrichello koltuğunu korodu ve bunun yanında Fisichella da Trulli'den 18 ay buyuk. Ama 35. doğum gunune yaklaşan Trulli'nin geleceği hakkında soylentiler cıkıyor ve durum, takımının F1'deki geleceğinin de belirsizliği ile daha da kotuye gitmiş vaziyette. Bununla birlikte Trulli, emekliliği duşunmediğini soyledi. Daily Express'e konuşan Trulli: "Yarışmak, hayatımın bir parcası. Eğer bunu alırsanız sorun yaşıyorum, cunku icimdeki ateş hÂl cok fazla, hÂlÂ" yakıyor" Şu ana kadar 200'den fazla yarışa katılmış ve 13 F1 sezonunu geride bırakmış olan Trulli, Toyota'dan da ayrılmayı planlamadığını soyluyor. Trulli: "Burada kalacağım cunku ilk podyumu, ilk pole pozisyonunu bu takım icin aldım. Bu yuzden bir sonraki hedefim acık" "Evde olmak istediğimi ve yorulduğumu veya ilgilenmediğimi soylediğim gun, durmanın zamanı gelmiş demektir." "Şu anda bir yarışta eğer işler ters gidiyorsa deliriyorum, cunku mutlu olmuyorum. Gercekten başarı elde etmek istiyorum" Trulli, 2009 F1 pilotlar sıralamasında şu anda 5. TRF1.NET
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Trulli, Toyota İle F1'de Kalmak İstiyor [Spor Timi]