Son dunya şampiyonu pilot Lewis Hamilton, 2010 sezonunda da Heikki Kovalainen'in takımda olmasından memnun olacağını soyluyor. Son spekulasyonlar 27 yaşındaki Fin pilotun takımdaki performans eksikliği nedeniyle yerini kaybedebileceği yonundeydi ancak Hamilton Alman medyasına verdiği demecte Fin pilotla birlikte yarışmaktan memnun olduğunu soyledi. İddialar hakkında konuşan Hamilton, Bild'e verdiği demecte, "Duydum ama Heikki'yi takım arkadaşım olarak gormekten memnunum. İşine odaklanıyor ve oldukca yetenekli. Guclu bir pilot ve takıma gelişim yolunda yardım ediyor. Onunla calışmaktan zevk alıyorum ve umarım burada kalır." dedi. Alman pilot Nico Rosberg, Kovalainen'in yerine gecebilecek adaylar arasında gosteriliyor. Bu konuda konuşan Hamilton ise, "Teorik olarak bircok pilot aday olabilir. Benim bir fikrim yok." diye konuştu. Kovalainen'in geleceği hakkındaki spekulasyonlar Norbert Haug'a sorulduğunda da Haug, bircok pilotun Hamilton'a yetişmekte zorlanacağını duşunduğunu ama Kovalainen'in Hamilton'a karşı sıralamalardaki performansının şimdiye kadar cok kotu olmadığını soyledi. "Lewis kesinlikle en guclu pilotların arasında. Onu şu anda en iyi pilotlardan biri olarak gosterilen Fernando Alonso'nun yanında da gorduk ve karşılaştırma fırsatı yakaladık." TRF1.NET
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton, Takım Arkadaşı Kovalainen'den Memnun [Spor Timi]